Header Ads


Unlabelled Χαμός μετά τον τελικό του Σαββάτου - Τεράστια ανατροπή που θα φέρει νέο «πόλεμο» στο ποδόσφαιρο

Χαμός μετά τον τελικό του Σαββάτου - Τεράστια ανατροπή που θα φέρει νέο «πόλεμο» στο ποδόσφαιρο


Βούιξε ο τόπος για τον χαμένο του τελικού. Απομένει το... τσεκ.


Φούντωσαν οι φήμες πως ο τελικός του Σαββάτου, ίσως είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που θα ζήσει ως ως πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος, καθώς τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «πυροδότησαν» τα σενάρια για αποχώρησή του.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας φαίνεται πως έχει χάσει τα στηρίγματά του από όσους ήταν δίπλα του για να αναλάβει την θέση, ωστόσο όσα έγιναν με τον διαιτητή του τελικού και την επιλογή ξένου ρέφερι έκαναν ακόμα χειρότερη την κατάσταση και η πιάτσα έχει βουίξει ότι η διοίκηση Γραμμένου μετράει αντίστροφα. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι θα είναι έκπληξη αν παραμείνει στη θέση του.

Και, όπως προαναφέρθηκε, η έλευση του ξένου διαιτητή, η κόντρα του με τον Ολυμπιακό και οι ανακοινώσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που χτυπούν την ΚΕΔ, κάνουν την καρέκλα του Γραμμένου να τρίζει. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην ΕΠΟ και ίσως ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ να είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια που θα γίνουν υπό την εποπτία του.

Δεν αποκλείεται άλλωστε πολύ σύντομα να κινήσουν οι διεργασίες για τον διάδοχό του, αφού ήδη έχουν υπάρχουν παρασκηνιακά κάποιες επαφές με πρόσωπα κοινής αποδοχής, που θα άντεχαν να κάτσουν στην καρέκλα, σε μία δύσκολη και τεταμένη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο, καθώς η αλλαγή προέδρου στην ΕΠΟ, εφόσον δεν υπάρξει παραίτηση, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.