Header Ads


Unlabelled Απίστευτη «απόφαση» για τον ξένο διαιτητή του τελικού - «Άκυρο» που τα τινάζει όλα στον αέρα

Απίστευτη «απόφαση» για τον ξένο διαιτητή του τελικού - «Άκυρο» που τα τινάζει όλα στον αέρα


«Σεισμός» μετά την επιλογή της ΚΕΔ. Μήπως πρέπει να... ψαχτούμε;


Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί από το πρωί η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο έμπειρος Ισπανός, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, θα είναι ο «άρχοντας» της μεγάλης αναμέτρησης, μία κίνηση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ακόμα και από την επίσημη ΑΕΚ που εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της για την επιλογή του ξένου ρέφερι.

Πάντως, από την άλλη, οι οπαδοί φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη και συμφωνούν με τον ορισμό αυτό. Στο μεγάλο γκάλοπ που διοργανώνει το sportdog.gr, στη σελίδα του στο Facebook, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου (65% περίπου) εγκρίνει την απόφαση της ΚΕΔ, καθώς προφανώς επικρατεί μεγάλη καχυποψία προς τους Έλληνες διαιτητές.

Οι φίλαθλοι με αυτή τους την απόφαση δείχνουν ότι στηρίζουν την πρωτοφανή είναι η αλήθεια -τα τελευταία 40 χρόνια- πρωτοβουλία της ΚΕΔ, ενώ ταυτόχρονα ρίχνουν «άκυρο» στην ελληνική διαιτησία, στην οποία φαίνεται πως δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη, παρόλο που για τους περισσότερους τη φετινή χρονιά σημειώθηκαν τα λιγότερα διαιτητικά «εγκλήματα» από κάθε άλλη σεζόν τα τελευταία χρόνια. Κάτι που σαφώς πρέπει να προβληματίσει όλους τους αρμόδιους φορείς...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.