Header Ads


Unlabelled Ο Αραούχο έβαλε τίτλους τέλους

Ο Αραούχο έβαλε τίτλους τέλους


Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνιστεί στη Λας Πάλμας, για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Primera Division. Ο Αργεντινός επιθετικός έβαλε τίτλους τέλους στη θητεία του στην ΑΕΚ.


Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε σε μέσο της Ισπανίας για την προσπάθεια της Λας Πάλμας να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, αποδεχόμενος ότι θα παραμείνει μέλος της σε αυτή την προσπάθεια. Ιδού όσα ο Αργεντινός δήλωσε στην ιστοσελίδα udlaspalmas.net:

«Θέλω να είμαι εδώ και να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ήθελα να γυρίσω για να δω τους συμπαίκτες μου. Τους χαιρέτησα και όλα είναι καλά. Στην Ελλάδα βρήκα ξανά τη χαρά, κατέκτησα το πρωτάθλημα και πέτυχα πολλά γκολ. Αυτό τον ενάμιση χρόνο ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Στην αρχή πρόθεσή μου ήταν να μείνω και πέρυσι στη Λας Πάλμας, να διεκδικήσω τη θέση μου στην ομάδα. Πολλές φορές, όμως, άλλο θέλει κάποιος και άλλο οι υπόλοιποι. Γύρισα στην ΑΕΚ επειδή με ήθελε και μπόρεσα να της δώσω έναν τίτλο».

- Παρακολούθησες τους αγώνες της Λας Πάλμας;

«Από μακριά και υπέφερα. Έψαχνα πάντα τρόπο για να βλέπω τους αγώνες. Δεν έχασα κανέναν. Πάντα θέλω να βοηθήσω διότι ήταν ο σύλλογος που με βοήθησε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

- Ο Χιμένεθ είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Λας Πάλμας...

«Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Με έκανε να δω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Χάρη σε αυτόν πέρασα πολύ καλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Θα χαιρόμουν να τον δω στη Λας Πάλμας του χρόνου. Θα ήταν ένα πλεονέκτημα η παρουσία του. Για εμένα και για την ομάδα πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ να πάρουμε την άνοδο».

 - Θα παίζεις τη νέα περίοδο στη Λας Πάλμας;

«Τώρα σκέφτομαι τις διακοπές. Όταν θα πρέπει να εμφανιστώ στην ομάδα, θα το κάνω. Δεν είναι δυνατόν να κλείσω την πόρτα στη Λας Πάλμας. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και ο σύλλογος θέλει να το εξαντλήσω. Θέλω να φορέσω ξανά τη φανέλα με το νούμερο 10».

- Γιατί θέλεις να επιστρέψεις;

«Είναι το συμβόλαιο, είναι η κόρη μου, είναι οι συμπαίκτες μου. Υπάρχουν φορές που ούτε εγώ καταλαβαίνω για ποιο λόγο θέλω να επιστρέψω. Όλοι μου λένε να μην γυρίσω, ότι είμαι τρελός. Αλλά το θέλω πολύ. Αν η ομάδα είναι καλή, με τη σωστή νοοτροπία και με έναν καλό προπονητή μπορούμε να παλέψουμε για την άνοδο».

- Είσαι ξανά, μετά από καιρό; συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο;

«Γνωρίζω ότι κάποιοι μπορεί να πουν ότι πήγα σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα, αλλά ήμουν χαρούμενος, αναδείχθηκα πρωταθλητής. Δεν θέλω να με κρίνουν για όσα γίνονται εκτός γηπέδου. Έκανα μικρά λάθη, τα οποία δεν θα επαναλάβω. Έμαθα πολλά όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζουμε ο κόσμος να καταλάβει ότι τους θέλουμε δίπλα μας για να βρεθούμε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία».

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.