Header Ads


Unlabelled ΠΑΟΚ, εκδρομές με προσφορά, έτσι μάθατε από παιδιά…

ΠΑΟΚ, εκδρομές με προσφορά, έτσι μάθατε από παιδιά…


Κι όμως έγινε κι αυτό. Η μεγάλη ομάδα του τελικού εξάντλησε τα εισιτήρια σε ελάχιστες ώρες και μάλιστα υπάρχει και γκρίνια για τον τρόπο διάθεσής τους, από την ΠΑΕ. 


Σaν site δεν παίρνουμε θέση γιατί με τόσο μικρό αριθμό εισιτηρίων ήταν δεδομένο πως όποιο τρόπο κι αν διάλεγε η ΑΕΚ να τα διαθέσει, θα υπήρχαν εκείνοι που θα ένιωθαν αδικημένοι.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πόνταρε πολύ στο αίσθημα της αδικίας που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, αλλά από ότι φαίνεται δεν γεμίζουνε ταξί ούτε με τον ταξιτζή…
Αφού άρχισαν τις γκρίνιες για τα πούλμαν ,τα σάντουιτς,τον Σιδηρόπουλο,την Αθήνα,την ανακοίνωση της original21,αφού επιστρέτευσαν Σέρβους και πάλι για να έρθουν,δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν.

Το τελευταίο χαρτί που παίζουν είναι προσφορές με κουπόνια μέσω ίντερνετ. Από σελίδα στο facebook που βρήκαμε τυχαία , ανακαλύψαμε το παρακάτω,και επειδή δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε,επικοινωνήσαμε με το site που μας επιβεβαίωσε την προσφορά.

https://www.goldmall.gr/eisithria-gia-ton-megalo-teliko-tou-kupelou-ellados-podosfairou-paok-aek-sto-oaka-1450

Αχάριστος ο λαός του ΠΑΟΚ. Παρά το ότι η ομάδα κατάφερε για δεύτερη φορά στην ιστορία της να τερματίσει δεύτερη ,δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε ανάλογα με το μέγεθος της επιτυχημένης φετινής χρονιάς.

aek-live.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.