Header Ads


Unlabelled Τα 4+1 «θέλω» του Χιμένεθ για το repeat!

Τα 4+1 «θέλω» του Χιμένεθ για το repeat!


Τα… κλειδιά της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν παρέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε συζήτηση και για το αγωνιστικό πλάνο με στόχο το repeat. 


Ο Μανόλο Χιμένεθ θα αναλάβει -όπως όλα δείχνουν- να χτίσει την ΑΕΚ της σεζόν 2018-19 με στόχο (τι άλλο…) τη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα με δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό, που επανέφερε τον σύλλογο στην κορυφή έπειτα από 24 χρόνια, το βράδυ της Πέμπτης στο σκάφος του πρώτου και ουσιαστικά συμφώνησαν να συνεχιστεί η κοινή πορεία των δύο πλευρών.

Ο 54χρονος προπονητής αναμένεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του το μεσημέρι και μόνο αυτό το στοιχείο… μαρτυράει ότι δεν υπάρχει σοβαρή εκκρεμότητα και ότι οι δύο πλευρές είπαν ό,τι είχαν να πουν. Από εδώ και πέρα θα αναλάβουν δράση οι εκπρόσωποι τους για να σφραγιστεί και τυπικά η συμφωνία των δύο πλευρών και θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Φυσικά, στο τραπέζι… έπεσε και ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, με τον Χιμένεθ να ακούει από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι θα ενισχυθεί η πρωταθλήτρια εκεί που «πονάει», όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θέλει να γίνουν τέσσερις προσθήκες ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής. Ώστε να καλυφθεί το κενό στην κορυφή της επίθεσης με έναν… killer, να αποκτηθούν δύο παίκτες για τα «φτερά» και ένας για τη μεσαία γραμμή με τα χαρακτηριστικά του Γιάκομπ Γιόχανσον, που αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Από εκεί και πέρα (μιλώντας πάντα για παίκτες ενδεκαδάτους, διότι θα γίνουν κι άλλες προσθήκες λογικά), πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Όγκνιεν Βράνιες. Αν υπάρξει «διαζύγιο» θα αποκτηθεί και ένας στόπερ για το αρχικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χιμένεθ δεν «καίγεται» να κρατήσει τον Βόσνιο και όχι για αγωνιστικούς λόγους.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.