Header Ads


Unlabelled «Πρωταθλητής ο ΠΑΟ με Ουζουνίδη - Nίκη μέσα στο ΟΑΚΑ - Θα υποβιβαστεί όταν...»!

«Πρωταθλητής ο ΠΑΟ με Ουζουνίδη - Nίκη μέσα στο ΟΑΚΑ - Θα υποβιβαστεί όταν...»!


«Ρουκέτες» από τον Βασίλη Μοιρώτσο στο sportdog.gr.


Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό θα ήταν ήδη ο Ουζουνίδης αν είχε το περσινό ρόστερ, και με δεδομένες τις βαθμολογικές απώλειες που έχουν φέτος Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Πράσινων, αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί κάνει τη ζημιά αλλά η Ένωση δεν θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ακόμα, μίλησε για τον Αραούχο που είναι απρόβλεπτος ποδοσφαιριστής και τον θεωρεί καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού αυτό το διάστημα.

Βασίλη, πώς περιμένεις να παίξει ο Παναθηναϊκός; Πλάνα Ουζουνίδη, στελέχωση 11άδας.

«Δεν νομίζω πως θα δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Εκεί ο Παναθηναϊκός το πήγε καλά το ματς. Το έφερε στα δικά του μέτρα και θα μπορούσε ακόμα και να το κερδίσει. Όμως θα υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαφορά. Ο Μουνιέ θα παίξει από την αρχή αυτή τη φορά. Αν προστεθεί σε κάποιο σημείο του ματς και ο Λουτσιάνο, τότε ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά θα είναι περισσότερο απρόβλεπτος και σίγουρα πιο επικίνδυνος απ' ότι στο Φάληρο».

Μπορεί να κόψει βαθμούς ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ και, γιατί όχι, να της στερήσει ακόμα και το πρωτάθλημα;

«Φυσικά και μπορεί να κόψει βαθμούς. Τώρα για το αν της στερήσει το πρωτάθλημα, μου μοιάζει δύσκολο. Για παράδειγμα, αν την Κυριακή το ματς έρθει ισόπαλο, θεωρώ πως και πάλι η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα. Μπορεί να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, άσε που δεν πιστεύω ότι θα πάει μόνο με νίκες μέχρι το τέλος ο ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάς πως και ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει στη Λεωφόρο, που δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Με δύο λέξεις: ναι ο Παναθηναϊκός είναι ικανός μέχρι και για τη νίκη την Κυριακή. Όμως η ΑΕΚ δεν μπορεί να χάσει αυτό τον τίτλο».

Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ σε φοβίζουν;

«Θεωρώ τον Αραούχο τον καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα. Μπορεί να μην είναι στην ίδια κατάσταση σε σχέση με πέρσι, όμως είναι παίκτης που έχει το απρόβλεπτο. Μπορεί να σου κάνει τη ζημιά οποιαδήποτε στιγμή και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Κόσμημα να τον έχουμε στην Ελλάδα τέτοιο παίκτη. Πάντως δεν νομίζω πως τον Ουζουνίδη τον φοβίζει κάτι. Δεν θα εστιάσει σε έναν ποδοσφαιριστή, είναι δεδομένο αυτό. Δεν το κάνει ποτέ».

Η μάχη των πάγκων ανάμεσα σε Ουζουνίδη και Χιμένεθ πώς σου φαίνεται; Ο ένας με ελλειπές ρόστερ και ψυχολογία ομάδας στο ναδίρ με όσα λέγονται και ακούγονται και ο άλλος με αέρα πρωταθλητισμού. 

«Ο Ουζουνίδης σε έναν υγιή Παναθηναϊκό, με το περσινό ρόστερ και με τις απώλειες που υπάρχουν απ' όλους στο φετινό πρωτάθλημα, όχι μόνο θα διεκδικούσε, αλλά πιθανότατα αυτή τη στιγμή να είχε πάρει το πρωτάθλημα. Αλλά και ο Χιμένεθ είναι σίγουρα ο προπονητής της χρονιάς. Πώς αλλιώς να χαρακτηρισείς έναν άνθρωπο που σε όλα τα μεγάλα ματς η ομάδα του δεν έχασε (θυμίζω είναι αήττητη με Ολυμπιακό σε τέσσερα ματς, με τον ΠΑΟΚ σε δύο και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο). Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει ούτε ένα ντέρμπι»!

Πώς σχολιάζεις όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, πιθανότητα υποβιβασμού κ.λπ.;

«Ή πληρώνει ο Αλαφούζος ή πέφτει ο Παναθηναϊκός. Τόσο απλό όσο ακούγεται. Εκτός αν η ΕΠΟ αλλάξει τον κανονισμό, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.