Header Ads


Unlabelled «Mεταγραφάρα» η ΑΕΚ πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

«Mεταγραφάρα» η ΑΕΚ πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ


Κίνηση-ματ που δεν περιμένει κανένας! - Toν βάζει μέσα ο Μανόλο, αλλάζουν όλα τα δεδομένα!


Στον τελικό θα έχει «Πετράν», κίνητρο και τον… τρόπο!

Το μοναδικό αισιόδοξο μήνυμα του αγώνα της Κέρκυρας και η… ομοιότητα του κλίματος που έχει δημιουργηθεί ενόψει τελικού, με εκείνο του 2016.

Η ΑΕΚ έζησε στην Κέρκυρα αυτό που αισθάνονταν οι αντίπαλοί της τα προηγούμενα 24 χρόνια, στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αυτό το συναίσθημα της αγγαρείας δηλαδή, του να δώσεις ένα ματς χωρίς κανένα κίνητρο. Τουλάχιστον σε ομαδικό επίπεδο. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την Κέρκυρα προφανώς και δεν απασχόλησε ιδιαίτερα κανέναν εντός ΑΕΚ.

Ενώ δεν είμαι σίγουρος ούτε για το ότι προβλημάτισε η σαφέστατα κακή εικόνα της Ένωσης. Τουλάχιστον από τα όσα προκύπτουν από τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ματς. Ο Ισπανός τεχνικός σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο γήπεδο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα σχήμα με δεκάρι τον Αϊντάρεβιτς, εξτρέμ τους Μασούντ, Λιβάγια και φορ τον Γιακουμάκη, ούτε έχουμε δει στο παρελθόν, ούτε θα δούμε ξανά.

Δεν προσφερόταν για ιδιαίτερα συμπεράσματα το παιχνίδι με τους Φαίακες, ωστόσο η ΑΕΚ βρήκε και εκεί κέρδος. Και αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν ότι καλύτερο παρουσίασε στο γήπεδο η ομάδα του Χιμένεθ, μπαίνοντας ως αλλαγή και δίνοντας άλλο ρυθμό στο παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων. Υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο έχει λείψει φέτος και κάνοντας έτσι το φετινό επίτευγμα, να μοιάζει ακόμα πιο μεγάλο.

Δεν ήταν απλό πράγμα η απουσία του Μάνταλου για την ΑΕΚ, όχι μόνο για τα όσα της προσφέρει στο γήπεδο, αλλά και για το πόσο βασίζεται το παιχνίδι της πάνω του. Αφού ο «Πετράν» είναι μεταξύ των 3-4 παικτών που κουβαλάνε την ομάδα και κάνουν τη διαφορά. Ευτυχώς φαίνεται πως για δεύτερη φορά είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και την κατάλληλη στιγμή. Εκεί που η ΑΕΚ τον έχει ανάγκη.

Ο τελικός με τον ΠΑΟΚ απέχει πλέον σκάρτες δύο εβδομάδες και το μυαλό όλων στην ΑΕΚ, φαίνεται πως είναι ήδη εκεί. Κάτι απολύτως λογικό. Αφού ο στόχος που έχει απομείνει στην πρωταθλήτρια είναι συγκεκριμένος και μεγάλος. Γιατί έτσι το αντιμετωπίζουν όλοι εντός Ένωσης. ΟΚ, μπορεί ο τίτλος να μην μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με το κύπελλο, όμως το ότι θα το διεκδικήσει απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, λέει πολλά.


Βλέπω το κλίμα των ημερών να διαμορφώνεται σε ένα στιλ του ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα καλύτερά του, αποδίδει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και έχει τον πρώτο λόγο για την κούπα. Ειδικά όσο η ΑΕΚ δείχνει ένα μάλλον υποτονικό πρόσωπο. Μάλλον ξεχνάμε πως σε αυτά τα ματς η Ένωση έχει αποδειχθεί… μανούλα. Βγάζοντας αήττητη όλα τα ντέρμπι και δείχνοντας πως έχει τους τρόπους για να πάρει αυτό που θέλει σε παιχνίδια «αίμα κι άμμος». Καλό είναι για την ΑΕΚ όλο αυτό. Προσωπικά μου θυμίζει έντονα το κλίμα πριν τον τελικό κυπέλλου του 2016. Την κατάληξη την ξέρουμε όλοι..
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.