Header Ads


Unlabelled «Μου έκανες λαμογιά και μου πήρες το πρωτάθλημα στα χαρτιά; Σου βουτάω τον Λάζαρο»!

«Μου έκανες λαμογιά και μου πήρες το πρωτάθλημα στα χαρτιά; Σου βουτάω τον Λάζαρο»!


Ο Νίκος Αλέφαντος με...ατάκες που θα συζητηθούν για ΑΕΚ, Μελισσανίδη και Λάζαρο! - «Ρε για 100 χιλιάρικα παραπάνω δεν τον χάνεις τέτοιον παίκτη».


Η Λάρισα ήταν εξαιρετική στο ΟΑΚΑ, στο τσακ δεν προκρίθηκε, είχα μάθει μάλιστα πριν το ματς ότι κάπου είπε ο Κούγιας «θα παίξουμε το σύστημα του Αλέφαντου, με 5 πίσω»! Δεν τα λέω έτσι αυτά, ότι λέω είναι αλήθεια. Ο Κούγιας είναι μαζί με τον Λυκουρέζο ο μεγαλύτερος ποινικολόγος όλων των εποχών στην Ελλάδα. Άντε φτάστε τις εκατοντάδες δίκες για ανθρωποκτονίες που έχει κάνει αυτός -δε θυμάμαι τον ακριβή αριθμό.

Η ΑΕΚ έχει ωραία κυκλοφορία της μπάλας, χάρη στον προπονητή της έπαιξε την καλύτερη και πιο σταθερή μπάλα φέτος, την πιο ουσιαστική μπάλα, και πιστεύω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες από τον ΠΑΟΚ να πάρει το Κύπελλο. Πάει για νταμπλ η ΑΕΚ.

Είναι μια ομάδα που παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους, με φυσική κατάσταση, έχει βάλει ο προπονητής και πολύ τακτική, παίζουν όλα τα συστήματα, έχει βάλει και την τεχνική, την καλή πάσα.

Και έχει η ΑΕΚ τον καλύτερο παίκτη φέτος στην Ελλάδα, τον Χριστοδουλόπουλο! Αν όχι τον καλύτερο παίκτη, έχει τον καλύτερο κυνηγό. Ποιος άλλος είναι δηλαδή. Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός, έχουν τέτοιο κυνηγό φέτος.

Και τι Λιβάγια και Αραούχο, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τη διαφορά φέτος. Τρομερά γκολ, με μακρινά σουτ, με φάουλ, με ψαλίδια, αυτό που έκανε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να κοντρολάρει έτσι όπως κοντρόλαρε τηn μπάλα και να πιάσει το ανάποδο γυριστό βολ πλανέ, αν το είχε κάνει ο Ρονάλντο, θα το έδειχναν όλα τα κανάλια στον πλανήτη. Τρομερό γκολ. Απίθανο γκολ. Απίθανη προσωπική ενέργεια. Έχει πάρει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Είχα πει ότι δεν τρελαινόμουν να τον πάρει ο Ολυμπιακός διότι μεγάλωσε στην ηλικία και είναι πολύ δύσκολο να κάνει και του χρόνου τέτοιο πρωτάθλημα, όταν θα έχει πάρει και τα πολλά λεφτά, όμως άλλο είναι για την ΑΕΚ. Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι θα έκανα αν ήμουν Σαββίδης ή Μελισσανίδης. Θα σας πω μπέσα.

Αν ήμουν Μελισσανίδης θα τον φώναζα αμέσως και θα του έλεγα «έλα εδώ, έλα να πάρουμε το νταμπλ να σε φτιάξω πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, να σε απογειώσω, πάρε 100.000 παραπάνω και μένεις». Τόσα είναι τα λεφτά με τα οποία θα έμενε αν έπαιρνε παραπάνω από όσα ήδη έχει στο συμβόλαιο -σύμφωνα με αυτά που διαβάζω. Ρε για 100 χιλιάρικα παραπάνω δεν τον χάνεις τέτοιον παίκτη. Διότι τον έχεις ήδη στην ομάδα σου, είναι μπολιασμένος με την ομάδα σου, τέτοιο ποδόσφαιρο δεν έχει παίξει στην καριέρα του σε άλλη ομάδα ο Χριστοδουλόπουλος. Ποτέ δεν τον θυμάμαι έτσι. Και θα έχεις έσοδα, πρωτάθλημα παίρνεις, για Τσάμπιονς Λιγκ πας.

Τι θα έκανα τώρα αν ήμουν Σαββίδης; Θα τον χτύπαγα τον παίκτη. Στα ίσα. Μου έκανες λαμογιά κυρία ΑΕΚ και μου πήρες το πρωτάθλημα στα χαρτιά, τον είχα κιόλας αυτόν τον παίκτη στον ΠΑΟΚ, ξέρει τα κατατόπια, πάω και σου τον βουτάω! Τον χρειάζομαι κιόλας ως παίκτη. Δεν έχω κυνηγό με τέτοιες ντρίμπλες, τέτοια σουτ, και τέτοια γκολ. Το γκολ το πληρώνεις. Έχει δίκαιο ο Χριστοδουλόπουλος να ζητάει παραπάνω.

Σε επόμενη στήλη θα πω και για τους Τούρκους κάποια πράγματα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.