Header Ads


Unlabelled Δήλωση που θα συζητηθεί από Πασχαλάκη για τον τελικό με ΑΕΚ!

Δήλωση που θα συζητηθεί από Πασχαλάκη για τον τελικό με ΑΕΚ!


Άλλα λέει την Τρίτη, άλλα λέει σήμερα ο Πασχαλάκης όσον αφορά τον τελικό με ΑΕΚ! - Δήλωση που θα συζητηθεί!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο τελικό Κυπέλλου θα έπρεπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος και όχι στο ΟΑΚΑ, ενώ πρόσθεσε πως πρώτος στόχος της ομάδας παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος πορτιέρε στην κάμερα της Nova:

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: "Είναι μία ιδιαίτερη μέρα και για εμάς και για τον κόσμο. Μία μέρα που κάθε χρόνο τη γιορτάζει η ομάδα και καλά κάνει. Ο ΠΑΟΚ κλείνει 92 χρόνια παρουσίας και όλοι θέλουμε να καταφέρουμε να πηγαίνουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται χρόνο με το χρόνο. Να βρίσκεται σε όσο πιο ψηλό επίπεδο μπορεί. Είναι πολύ ευχάριστο να βρίσκομαι σε έναν τέτοιο μεγάλο σύλλογο. Θέλω να μπορέσω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι σε αυτή την ομάδα να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο και να καταφέρει κι άλλα πράγματα. Αυτή η ομάδα μεγαλώνει με Κύπελλα και με πρωταθλήματα και είναι ευθύνη μας να πάμε το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να φέρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Για το Κύπελλο: "Προσπαθώ κι εγώ και οι συμπαίκτες μου να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι πολύ σπουδαίο που φτάσαμε στον τελικό, ήταν ευθύνη μας να φτάσουμε και να το καταφέρουμε να το πάρουμε. Φυσικά πρώτος στόχος μας είναι και θα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Για το γεγονός ότι αντίπαλος θα είναι η ΑΕΚ: "Νομίζω ότι η πορεία μας φέτος έχει δείξει ότι είμαστε οι 2 καλύτερες ομάδες για αυτό και είχα πει ότι ήθελα αυτή την ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι αγωνιστικά είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Όσον αφορά στο γήπεδο, δεν είναι 50-50 πιστεύω αλλά δεν θα αναλωθούμε σε αυτό. Θα έπρεπε νομίζω να γίνει σε ένα ουδέτερο έδαφος, αλλά αυτά είναι κομμάτια που δεν μπορούμε να τα πούμε εμείς. Εμείς είμαστε παίκτες και ασχολούμαστε με την μπάλα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να αποδώσουμε το 100%".

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: "Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ξάνθη, ήταν που ξεκίνησα να παίζω στο θεσμό του πρωταθλήματος. Είναι ένα παιχνίδι που με σημάδεψε. Ξεκινήσαμε εκεί τις νίκες και μετά ήρθε το σερί. Μετά από αυτό ξεκίνησε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι για να κερδίσουμε".

Για την απουσία του Μάτος: "Είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει στα μέγιστα, δίνει το 100%, είναι άψογος επαγγελματίας και θα μας λείψει, αλλά έχουμε λύσεις και μπορεί να βοηθήσει όποιος μπει να παίξει".

Για την απουσία του κόσμου και το που θα κριθεί το παιχνίδι: "Είναι πολύ άσχημο να παίζεις σε άδειο γήπεδο, δεν είναι ευχάριστο και πραγματικά τον χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια χωρίς κόσμο και θα πρέπει να το ξεπερνάμε και να μην κοιτάμε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί, να μην δεχτούμε γκολ γιατί σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεχτήκαμε και να πάρουμε το παιχνίδι όσο πιο εύκολα γίνεται".

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.