Header Ads


Unlabelled «Τρελαίνει» τους φίλους της ΑΕΚ ο Τίγρης: Απίστευτο αυτό που ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες μέρες!

«Τρελαίνει» τους φίλους της ΑΕΚ ο Τίγρης: Απίστευτο αυτό που ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες μέρες!


Η ΑΕΚ... πετάει στα σύννεφα και η ευφορία θα «εκτοξευτεί»! - Τι είναι αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η διοίκηση της Ένωσης προκειμένου ν' «απογειώσει» τους οπαδούς της;


Σκέψεις στην ΑΕΚ για φιέστα στη Ν. Φιλαδέλφεια


Πώς διαμορφώνονται οι σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για την απονομή του πρωταθλήματος, έπειτα από την προσφυγή του ΠΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ θα γίνει το πρωί της Πέμπτης και η απόφαση είναι πιθανό να βγει και την επομένη. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να οργανωθεί φιέστα στο ΟΑΚΑ, μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όπως είχε αρχικά προκριθεί ως σενάριο.


Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει οριστική απόφαση, όμως το ενδεχόμενο που κερδίζει έδαφος είναι -εφόσον έχει βγει έως την Παρασκευή η απόφαση- να γίνει η απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης και στη συνέχεια η ομάδα να μεταβεί για τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο της στην ιστορική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

2 σχόλια:

  1. εγω νομιζω να μπουνε Μεαγαλες Οθονες στο Συνταγμα και Φιαλαδελφια για οσους φοβουντε τα ΠΙΣΤΟΛΙΑ του Σαββιδη και δεν πανε γηπεδο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω ότι είσαι μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.