Header Ads


Unlabelled Σίγουροι στον ΠΑΟΚ για την Έφεση: Έτσι θα ρίξουν την ποινή, εκεί θα... χτυπήσουν την ΑΕΚ!

Σίγουροι στον ΠΑΟΚ για την Έφεση: Έτσι θα ρίξουν την ποινή, εκεί θα... χτυπήσουν την ΑΕΚ!


Ποιο βίντεο θα δείξουν, γιατί πιστεύουν τους δικαιώνει.


Στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ, δεν κέρδισε μόνο τον Ατρόμητο, αλλά και τους παίκτες του που κατάφεραν να «θάψουν» τον θυμό που είχαν μέσα του και σίγουρα είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Πολλοί περίμεναν στη γωνία τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως στο Περιστέρι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσλέσκου θα κλατάρει ψυχολογικά μετά τη νέα τιμωρία που του επιβλήθηκε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ο Δικέφαλος με κορυφαίους τους Βιερίνια, Πέλκα κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια τον Ατρόμητο (τα δύο στο Κύπελλο) τον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς, εκτός από το νευρικό πρώτο 20λεπτο έβγαλε ποιότητα και προσωπικότητα, στηρίχθηκε σε μία τρομερή κομπίνα στο 36’ για να ανοίξει το σκορ, πέτυχε και ένα δεύτερο τέρμα, λόγω της επιμονής του Δημήτρη Πέλκα. Ο ΠΑΟΚ μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού συνεχίζει δυνατά στη μάχη του Champions League, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει σε δικαστικό επίπεδο για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μετά την έφεση που θα κάνει ο δικέφαλος του Βορρά.

Η νίκη στο Περιστέρι δεν ήταν απλά τρεις βαθμοί στο σακούλι του, ήταν κάτι παραπάνω. Κατάφεραν να επανέλθουν και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Κατάφεραν να κερδίσουν τον θυμό που είχαν μέσα του και σίγουρα είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Σπουδαίο είναι επίσης το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται απόλυτα ποια είναι η θέση τους και ποια είναι η υποχρέωσή τους αυτή τη συγκεκριμένη πολύ δύσκολη χρονική περίοδο.

Απέδειξαν ότι είναι πρώτοι μάγκες, γιατί ανταποκρίθηκαν περίφημα στην αυτονόητη ανάγκη να αντιδράσουν σαν μεγάλη ομάδα που οφείλει να δώσει αποστομωτικές απαντήσεις. Αυτή η νίκη θα πρέπει να τους βοηθήσει ψυχολογικά προκειμένου να βγάλουν εγωισμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αποδεικνύοντας πως φέτος είναι η καλύτερη ομάδα και η άξια πρωταθλήτρια στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε ως όφειλε έφεση στην ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά όπως αναμένονταν προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων έχοντας και νέα ατού στη φαρέτρα του. Το πρώτο είναι το υλικό από την κάμερα των αποδυτηρίων της Τούμπας. Οι εκπρόσωποι της νομικής υπηρεσίας μπορούν να εστιάσουν στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ κάθε άλλο παρά τρομοκρατημένοι ήταν, μέσα στα αποδυτήρια. Μ’ αυτό τον τρόπο θέλουν να διαψεύσουν με πραγματικά στοιχεία, όλα όσα ισχυρίστηκαν πρωτόδικα οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ.

Επιπροσθέτως, θα δοθεί έμφαση στην στάση του διαιτητή Γιώργου Κομίνη και στα αναληθή που έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Αυτό αποδεικνύεται από την τηλεόραση. Αρχικά είχε δείξει σέντρα μετά το γκολ του Βαρέλα και ύστερα άλλαξε την απόφασή του.

Αν οι τρεις δικαστές της εφέσεων, δεχθούν αυτό τα στοιχεία τότε είναι πολύ πιθανών να έχουν μια νέα ανατροπή στην δικαστική μάχη μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.