Header Ads


Unlabelled Λουτσέσκου σε παίκτες: «Ο Ολυμπιακός απέδρασε και η ΑΕΚ έφυγε από το γήπεδο, γιατί εσείς είστε οι καλύτεροι...» (vid)

Λουτσέσκου σε παίκτες: «Ο Ολυμπιακός απέδρασε και η ΑΕΚ έφυγε από το γήπεδο, γιατί εσείς είστε οι καλύτεροι...» (vid)


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Είστε η καλύτερη ομάδα. 


Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει και η ΑΕΚ έφυγε από το γήπεδο».

Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του, για όλα όσα έγιναν, αλλά και τη συνέχεια που ακολουθεί, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει ένα μέρος της ομιλίας του στη δημοσιότητα.

«Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα», είπε αρχικά και έπειτα είπε: «Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας». 

Στη συνέχεια οριοθέτησε τους στόχους του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς: «Οι άλλοι στόχοι, είναι το κύπελλο που είναι ίσης αξίας. Το κίνητρο είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προστατεύσουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και την πρώτη μας θέση. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο».

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού:



*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.