Header Ads


Unlabelled NΤΡΟΠΗ: Ο ΠΑΟΚ πιέζει κυβέρνηση και ΕΠΟ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

NΤΡΟΠΗ: Ο ΠΑΟΚ πιέζει κυβέρνηση και ΕΠΟ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!


Αφού δεν την κέρδισαν στα ίσια, με κάθε τρόπο και… μέσο δεν θέλουν να στεφθεί η ΑΕΚ άξια Πρωταθλήτρια!


Η μαραθώνια εκδίκαση στην Super League σήμερα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ «φωτογράφισε» την επικείμενη δικαίωση της ΑΕΚ. Και αυτό διότι τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα όπως και οι ευθύνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως και αυτές του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο και αυτές για τις απειλές του Λούμπος Μίχελ προς τον διαιτητή Κομίνη. Λοιπόν τα όσα έγιναν στην Τούμπα είναι πλέον δεδομένα και ξεκάθαρα, όπως και ότι η θέση του ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολη (έως πολύ… δύσκολη), καθώς και της ΑΕΚ απόλυτα «καθαρή» με την υπεράσπιση των Λυσάνδρου-Ρίζου σήμερα να δυναμώνει ακόμη περισσότερη την ΠΑΕ σε αυτή την υπόθεση.

Ομως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διακρίνοντας ότι το μέλλον φέρνει… βαριά ποινή για την ομάδα (να χάσει το ματς και να της πάρα πολλοί αφαιρεθούν βαθμοί φέτος), επιδιώκει να μην ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, ώστε να μην στεφθεί η ήδη (πριν τις ποινές) πρωτοπόρος ΑΕΚ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ασκηθεί μεγάλες πιέσεις στην κυβέρνηση Τσίπρα και σε αξιωματούχους της σε καίρια υπουργεία και θέσεις, όπως και στην ΕΠΟ και τον Βαγγέλη Γραμμένο για να διακοπεί οριστικά το φετινό πρωτάθλημα. Πιέσεις από πλευράς ΠΑΟΚ με στόχο να γίνει εφαρμογή του δόγματος «Η’ εμείς Πρωταθλητές, ή κανείς!». Και αυτό για να μην κατακτήσει η ΑΕΚ τον τίτλο, παρότι άξια και καθαρή πρωτοπόρος.

Ηδη σήμερα ο Βαγγέλης Γραμμένος ζήτησε να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα και από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και από UEFA-FIFA! Ομως κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό και όλα δείχνουν ότι το Σάββατο 31 Μαρτίου θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα.

Ωστόσο, πρέπει να καταγραφούν οι πιέσεις από πλευράς ΠΑΟΚ προς κυβέρνηση-ΕΠΟ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος! Κάτι που είναι εντελώς άδικο για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές όλων των συλλόγων, επειδή δεν αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι αρχές όπως πρέπει ΜΙΑ ομάδα για τη διακοπή ενός αγώνα με εισβολή μεγαλομετόχου με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και απειλές στον διαιτητή!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.