Header Ads


Unlabelled Ακραίο σενάριο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Η απόλυτη ξεφτίλα αν γίνει κι αυτό - Θα μας «τελειώσει» η FIFA

Ακραίο σενάριο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Η απόλυτη ξεφτίλα αν γίνει κι αυτό - Θα μας «τελειώσει» η FIFA


Μάλλον τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα...


Μετά την εισήγηση του προέδρου Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, για GREXIT, το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Ο κίνδυνος είναι πιο ορατός από ποτέ, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και όσο περνούν οι μέρες, κάθε βήμα από την ελληνική πλευρά θα περνάει από «κόσκινο» και συνεχείς εξετάσεις από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Σημείο - κλειδί για την υπόθεση του GREXIT μοιάζει να είναι και ο τελικός Κυπέλλου και κατά πόσο αυτός θα διεξαχθεί κάτω από ομαλές συνθήκες, χωρίς παρατράγουδα και επεισόδια, που μπορούν να στείλουν άμεσα τις ελληνικές ομάδες εκτός Ευρώπης.

Πολιτεία και ΕΠΟ επιθυμούν τη διεξαγωγή του τελικού με μαθητές, κάτι που θεωρείται σχεδόν σίγουρο, έτσι ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις που δε θα μπορούν να ελεγχθούν, ειδικά μετά τα όσα έγιναν αναφορικά με την ποινή στον ΠΑΟΚ, αν και στην Τούμπα οι αντιδράσεις ήταν αρκετά ήπιες, για τους λόγους που αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ήδη… κλείσει θέση στον τελικό, αφού στο πρώτο ματς νίκησε 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα, από την οποία είχε ηττηθεί με 2-1.

Αν, λοιπόν, η Ένωση περάσει το εμπόδιο των «βυσσινί» και βρεθεί στον μεγάλο τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, τότε όλα θα γίνουν πιο δύσκολα, καθώς οι δύο Δικέφαλοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το ντέρμπι του πρωταθλήματος που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη και ένα ακραίο σενάριο που υποστηρίζει ότι μπορεί να μη γίνει καθόλου τελικός στο Κύπελλο, κάτι που, βέβαια, δε θα είναι και ό,τι καλύτερο, καθώς η FIFA θα επιβεβαιώσει ότι οι αρμόδιοι στην Ελλάδα δεν μπορούν να διοργανώσουν με ασφάλεια καμία διοργάνωση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.