Header Ads


Αποθεώνουν Χιμένεθ και ΑΕΚ οι Ισπανοί: Ομάδα με… cojones, έτοιμη να πάρει το πρωτάθλημα μετά το 1994!

Αποθεώνουν Χιμένεθ και ΑΕΚ οι Ισπανοί: Ομάδα με… cojones, έτοιμη να πάρει το πρωτάθλημα μετά το 1994!


Στην Ισπανία μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά του Μανόλο και τα μεγάλα… cojones που έχει η ομάδα του


Με αποθεωτικά σχόλια για τον Μανόλο Χιμένεθ, τη δουλειά που κάνει στην Ελλάδα και το μέταλλο νικητή που έχει περάσει στην ΑΕΚ, η οποία είναι ομάδα με μεγάλα… cojones, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ, μιλούν στην Ανδαλουσία.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα «nervioneo», ο Ανδαλουσιανός ρεπόρτερ Χεσούς Κάμπος, κάνει μια αναδρομή στα πρωταθλήματα των προηγούμενων χρόνων και φτάνει στο φετινό, όπου η ουσία του ρεπορτάζ πατά πάνω στο ντέρμπι τίτλου της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ και τον ΠΑΟΚ του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο αρθρογράφος, λοιπόν, στέκεται ιδιαίτερα στην πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος ΑΕΚ και μιλά με αποθεωτικά σχόλια για τον Χιμένεθ. Το πιο χαρακτηριστικό απόσπασμα, αφορά ένα σύνθημα που φώναζαν για τον Μανόλο οι φίλοι της Σεβίλλης στο Σάντσεθ Πιχθουάν και πάνω εκεί στο άρθρο γίνεται ένα λογοπαίγνιο και αναφέρεται «…πρώτη στην βαθμολογία είναι η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ με τα μεγάλα… cojones (αρχ…)»!

Από εκεί και πέρα, ο αρθρογράφος προσθέτει μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Χιμένεθ όμως είναι δίκαιο να αναγνωρίσουμε ότι η δουλειά που κάνει στην ΑΕΚ είναι άξια εγκωμίων όπως ήταν και αυτή που έκανε όταν ήταν στα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης. Και ποιος έχει την πρώτη θέση αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα; Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ με τα μεγάλα… cojones!

Το αστέρι από το Αραχάλ είναι στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Αθήνας, την οποία είχε προπονήσει και κάποια χρόνια πριν. Για την ακρίβεια, ήταν η πρώτη ομάδα που προπόνησε αφότου έφυγε από τη Σεβίλλη. Τα αποτελέσματα του Χιμένεθ σε αυτή τη θητεία του είναι απίστευτα. Μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και τώρα η ομάδα του βρίσκεται μόνη στην κορυφή. Με αυτούς τους αριθμούς και με έξι αγωνιστικές να απομένουν, ο Χιμένεθ ετοιμάζεται να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.