Header Ads


Unlabelled «Κύριε Βιερίνια, αξίζω περισσότερο από σένα αυτόν το τίτλο»

«Κύριε Βιερίνια, αξίζω περισσότερο από σένα αυτόν το τίτλο»


Το συγκλονιστικό μήνυμα – απάντηση οπαδού της Ένωσης στον Βιερίνια, για τα όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ – Αξίζει να το διαβάσετε!


Το μήνυμα – απάντηση του φιλάθλου της ΑΕΚ:

Κύριε Βιερίνια. Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ. Είμαι αυτός που κι εγώ έχω να πάρω πρωτάθλημα 24 ολόκληρα χρόνια αν και μερικές φορές το άξιζα αλλά μου το πήραν όπως το 2008 ενώ νίκησα 4-0 τον …. πρωταθλητή όμως δεν με σεβάστηκαν.

Είμαι αυτός που είμαι άστεγος 16 χρόνια επειδή εν μια νυκτί ο φάκελος των Ολυμπιακών έργων έγραψε Καραϊσκάκη αντί για Φιλαδέλφεια. Είμαι αυτός που πέρασαν πρόεδροι και πρόεδροι κακοδιαχειριστες και με χρεοκόπησαν.

Είμαι αυτός που τρία χρόνια πριν έπαιζα με τα Ζωνιανά στο Ρέθυμνο. Είμαι αυτός που φέτος με χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με άλλους πάλεψα την χρονιά σε 3 διοργανώσεις με τραυματισμούς αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Είμαι αυτός που πέρυσι μου πήραν ένα κύπελλο και οι αντίπαλοι πανηγύρισαν ως το πρωί στο λευκό Πύργο έχοντας δει το ριπλέι χωρίς να ντρέπονται αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Είμαι αυτός που φέτος ήρθα να παίξω στην Τούμπα πρώτος με+ 5 κεκλεισμένων θυρών αλλά Κυριακή πρωί που ξύπνησα ήμουν στο+2 και με 30.000 κόσμο αλλά δεν παραπονέθηκα για το σπρώξιμο που σας έκαναν. Μπήκα και έπαιξα 90 λεπτά και δεν λάκισα σαν άλλους αλλά δεν κατάφερες να με νικήσεις καθαρά και τίμια για να αξίζεις πρωτάθλημα.

Είμαι αυτός που δεν φοβήθηκα να παίξω στο Βελιγράδι με τις βόμβες του ΝΑΤΟ για να φοβηθώ το νεροπίστολο του Ιβάν. Είμαι αυτός πού δεν ασχολείται με κουτάκια μπύρας, ρόλο ταμειακής και πιστόλια στο χορτάρι. Ας τα λούζονται όσοι τα κάνουν.

Τέλος είμαι αυτός που δεν χαρίζω όπως πέρυσι ένα τίτλο στο 90 με γκολ οφσάιντ ή αμφισβητούμενη φάση όπως θες πέστο αφού οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Είμαι αυτός που πήρα όλα τα ντέρμπι επίδοξων συν διεκδικητών και αξίζω περισσότερο από εσένα το τίτλο.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.