Header Ads


Unlabelled «Επίθεση» και καταγγελία ΠΑΟΚ σε ΕΡΑ για «στημένες» διαρροές

«Επίθεση» και καταγγελία ΠΑΟΚ σε ΕΡΑ για «στημένες» διαρροές


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία κατά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ενώ παράλληλα και με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν περί επιβεβαίωσης των αξιωματούχων της UEFA πως το γκολ του Βαρέλα ήταν αντικανονικό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πήρε θέση και αναφέρει: «Οι δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του...οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά».


Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην ΕΡΑ σχετικά με το γκολ του Βαρέλα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στον Δικέφαλο, πήραν θέση και τονίζουν: «Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων» της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ».

«Οτι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του...οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ...

Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ», αναφέρει η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.