Header Ads


Unlabelled Αυτή είναι η κίνηση που ετοιμάζει ο Τίγρης και αλλάζει τα δεδομένα στην ΑΕΚ!

Αυτή είναι η κίνηση που ετοιμάζει ο Τίγρης και αλλάζει τα δεδομένα στην ΑΕΚ!


Στα σκαριά ένα μεγάλο deal, ποιον αφορά, πότε θα γίνει! - Αυτή είναι η κίνηση που ετοιμάζει ο Τίγρης και αλλάζει τα δεδομένα στην ΑΕΚ!


Πριν τα γεγονότα της Τούμπας η ΑΕΚ αποτελούσε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος και με την τύχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Ένωση έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας (τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι της Τούμπας) και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ έφτασε και μια… ανάσα από την πρόκριση στους «16» του EuropaLeague.

Ειδικότερα η καλή ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ έστρεψε πολλά βλέμματα όχι μόνο πάνω στον σύλλογο, αλλά και σε ορισμένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Σας έχουμε ενημερώσει, άλλωστε, και στο παρελθόν για το γεγονός ότι παίκτες όπως ο Όγκνιεν Βράνιες, ο ΑντρέΣιμόες και ο Κώστας Γαλανόπουλος «τσεκάρονται» από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Όσον αφορά στον Έλληνα άσο, η Ένωση έχει επενδύσει πάνω του και είχε προβλέψει την ανοδική του πορεία. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ΑΕΚ είχε θέσει από πέρυσι το καλοκαίρι την τιμή πώλησης του Γαλανόπουλου στα 10.000.000 ευρώ!

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είναι δυνατόν να βρει αυτό ποσό για έναν παίκτη ταλαντούχο μεν, αλλά άπειρο δε, ο οποίος δεν ακόμα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως βασικός στην ενδεκάδα της Ένωσης. Παρ’ όλα αυτά, όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να παρακολουθείται από σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες.

Συνεπώς, εάν ο νεαρός χαφ συνεχίσει να ανεβάζει τις μετοχές του, δεν αποκλείεται να «σκάσει» κάποια πλουσιοπάροχη πρόταση για την απόκτησή του στο μέλλον. Μάλιστα, στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται πλήρως τη συγκεκριμένη προοπτική και δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με… ψίχουλα. Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν ένα μεγάλο deal, όπως αυτά που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.