Header Ads


Unlabelled Ενθουσιασμένος με την ανανέωση ο Τσιγκρίνσκι - Μήνυμα για το πρωτάθλημα στα ελληνικά!

Ενθουσιασμένος με την ανανέωση ο Τσιγκρίνσκι - Μήνυμα για το πρωτάθλημα στα ελληνικά!


Δεν μπορεί να περιμένει για τον τίτλο ο Ουκρανός στόπερ!


Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έβαλε την υπογράφη του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ΑΕΚ μέχρι το 2020 και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Ουκρανός δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του κομμάτι της ιστορίας της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο "Βίκινγκ" της Ένωσης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με το μήνυμα «Πάμε για το πρωτάθλημα!» σε άπταιστα ελληνικά!

«Δεν μπορούσα να σκέφτομαι πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθα στην ΑΕΚ, το πόσο θα έμενα εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος που πλέον θα μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου μέρος της ιστορίας της ομάδας. Σε αυτή την ομάδα δούλεψα με επαγγελματίες και κατάφερα να επανέλθω στο επίπεδο που ήθελα. Δε θα μιλήσω για τα πέντε βήματα που απομένουν μέχρι το πρωτάθλημα, αλλά για το πρώτο που μας περιμένει την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θα παλέψουμε για το στόχο μας βήμα βήμα και το σημαντικό είναι το τέλος της διαδρομής να μας βρει στην κορυφή. Πάμε για το πρωτάθλημα!», ήταν τα λεγόμενα του Τσιγκίρνισκι.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.