Header Ads


Unlabelled Χιμένεθ: «Οι παίκτες μου δεν το άξιζαν αυτό»

Χιμένεθ: «Οι παίκτες μου δεν το άξιζαν αυτό»


Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή El Larguero του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser και μίλησε για την επανέναρξη της Super League, καταθέτοντας την άποψη του για τις τρέχουσες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο δημοσιογράφος του Cadena Ser ζητά αρχικά από τον Ισπανό τεχνικό να σχολιάσει την ποινή που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, αν και εκ παραδρομής αυτή αναφέρεται ως τρεις μήνες και όχι τρία χρόνια: «Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι πολύ ή λίγο, αλλά είναι μία κατάσταση δύσκολη. Ασκήθηκαν πιέσεις, το μόνο που θέλω να πω είναι πως αυτό που συνέβη δεν εκφράζει χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία ούτε γενικά το ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει οι δίκαιοι να πληρώνουν αμαρτίες άλλων. Τώρα η Ελλάδα μοιάζει με μία τρέλα, αλλά δεν είναι», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε αν όλα αυτά τον έκαναν να σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ελλάδα: «Οι παίκτες μου δεν το αξίζουν αυτό και σκοπεύω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου. Όταν αυτό συνέβη υπήρξε μία στιγμή που σκέφτηκε ότι οι παίκτες μου δεν θα έπρεπε να απειλούνται με αυτόν τον τρόπο και ειδικά ο διαιτητής, ωστόσο εγώ δεν φοβάμαι γιατί όλο αυτό είναι κάτι παράλογο».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ισπανική λίγκα, ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Αν με καλέσουν από τη Σεβίλλη, θα τους ακούσω. Ξέρουν ότι υπάρχουν δύο ομάδες στις οποίες δεν θα μπορούσε ποτέ να πω όχι και η μία από αυτές είναι η Σεβίλλη».

Ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε τα επερχόμενα παιχνίδια με την Μπάγερν στο Champions League: «Η Μπάγερν είναι καλύτερη ομάδα, όμως η Σεβίλλη μπορεί να εκπλήξει οποιαδήποτε ομάδα», και στάθηκε στην παρουσία του στα πάτρια εδάφη κατά τη διάρκεια της Μεγάλης εβδομάδας των καθολικών: «Συμμετέχω ενεργά σε αυτή τη διαδικασία εδώ και 40 χρόνια και είμαι τυχερός που όλοι οι προπονητές μου με άφηναν να το κάνω. Στο Κατάρ προσπάθησα να τους εξηγήσω και συμφώνησαν και στην Ελλάδα ήταν πολύ πιο εύκολο να τους πείσω. Είναι πολύ Χριστιανοί γι’ αυτό και αντιλαμβάνονται τον εορτασμό του Πάσχα, δεν είχα πρόβλημα με αυτούς», κατέληξε.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.