Header Ads


Τα όνειρά μας παίρνουν σάρκα και …μπετά

Τα όνειρά μας παίρνουν σάρκα και …μπετά


Δεν αποτελεί την υλοποίηση μιας απλής επιθυμίας του κόσμου, ή την βελτίωση των υποδομών της ΑΕΚ. Η ανέγερση της «Αγίας Σοφίας» αποτελεί τομή στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού γενικότερα και της Ένωσης ειδικότερα.


Από τότε που ανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την ηγεσία της ΑΕΚ, το 2013, έθεσε ως πρώτο του μέλημα την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας με το δικό της γήπεδο, με την δικιά της έδρα.

Έβαλε ως στόχο την ανέγερση νέου γηπέδου στο ιστορικό οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, για να ξαναγίνει η ΑΕΚ αυτοδύναμη και παντοδύναμη. Μέσα από δεκάδες προβλήματα που δημιούργησαν οι «καλοθελητές», με τα οποία ήθελαν να σταματήσουν το τεράστιο αυτό έργο, η «Αγία Σοφία», το όνειρο εκατομμυρίων ενωσιτών, παίρνει σάρκα και οστά.

Τα πρώτα μπετά «ρίχθηκαν» εδώ και δύο μέρες στο ιστορικό …εργοτάξιο πλέον, και αποτελούν πόλο έλξης εκατοντάδων φιλάθλων. Καθημερινά πολλοί φίλοι της ΑΕΚ πηγαίνουν στην Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να δουν με τα ίδια τους τα μάτια την εξέλιξη των εργασιών και να πιστέψουν πως γίνεται πραγματικότητα το όνειρό τους.

Τα όνειρα και οι ελπίδες όλων θεμελιώνονται με τα τσιμέντα που πέφτουν χωρίς σταματημό στο σημείο που θα ανυψωθεί το παλάτι της ΑΕΚ, αυτό που θα την κάνει πάλι Βασίλισσα.

Χτίζεται πάνω στα δάκρυα του υποβιβασμού, πάνω στα εκατομμύρια «θα επιστρέψουμε» που ακούστηκαν από τα στόματα ενωσιτών και πάνω στις χιλιάδες φορές που βρωντοφώναζαν «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Ένα γήπεδο κόσμημα, ένα γήπεδο που θα «ντυθεί» με την δικιά του ιστορία και θα φέρει το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη και των ανθρώπων που εδώ και 4-5 χρόνια κάνουν υπερπροσπάθειες για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Η πραγματικότητα γίνεται πλέον τα όνειρα που κάναμε τόσα χρόνια. Η ΑΕΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει και ο κόσμος θα την θαυμάζει να μεγαλουργεί και να γράφει ιστορία μέσα στον ναό της.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.