Header Ads


Είναι δίκαιο ΚΑΙ άπαντες περιμένουν να γίνει ΠΡΑΞΗ

Είναι δίκαιο ΚΑΙ άπαντες περιμένουν να γίνει ΠΡΑΞΗ


Η Ένωση αξίζει 100% το φετινό πρωτάθλημα! Το απέδειξε στους αγωνιστικούς χώρους κερδίζοντας 2 φορές τον Ολυμπιακό σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη, το απέδειξε κερδίζοντας με 10 παίκτες τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, το απέδειξε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Ευρώπη μένοντας για 10 αγώνες αήττητη!


Οι κιτρινόμαυροι και στην Τούμπα ήταν η καλύτερη ομάδα, παρ’ ότι είχαν προετοιμαστεί να αγωνιστούν σε άδειο γήπεδο και με +5 βαθμούς διαφορά…, έμαθαν στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής (λίγες ώρες πριν τη σέντρα) ότι θα παίξουν σε γεμάτη Τούμπα (!) και με 2 βαθμούς παραπάνω από τους ασπρόμαυρους! Όμως τίποτα από αυτά δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ είχε τις κλασσικές ευκαιρίες με Αραούχο και δις με Μπακασέτα να πάρει τη νίκη, και στο 90ο λεπτό δέχθηκε τέρμα από στημένη φάση, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ Μαουρίτσιο… όμως να είναι σε καταφανέστατη θέση οφσάϊντ!

Τα λόγια πραγματικά… περισσεύουν για ότι επακολούθησε μετά την ακύρωση του γκολ (επισύρουν μέχρι και ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ) και με τα οποία ασχολείται όχι μόνο ο ελληνικός τύπος αλλά και πολλές από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Ισπανίας, Αγγλίας, Ιταλίας κλπ…

H ανεπίσημη για την ώρα θέση της ΑΕΚ για τα γεγονότα αλλά και για την διαφαινόμενη διακοπή του πρωταθλήματος:

Απόφαση που θίγει την ίδια δίχως να φέρει την παραμικρή ευθύνη για όσα έχουν συμβεί και την «τσουβαλιάζει» με όσους έχουν τις πραγματικές ευθύνες για όσα θλιβερά έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρεί η ΠΑΕ ΑΕΚ αυτή της κυβέρνησης να διακόψει επ’ αόριστον στο πρωτάθλημα. Μάλιστα αναμένεται σύντομα επίσημη ανακοίνωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως το λουκέτο έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν αποτυχημένη πρακτική και οι συνέπειές του θα επηρεάσουν την ΑΕΚ, που από την αρχή ως το τέλος έχει σεβαστεί τους θεσμούς. Μάλιστα σημειώνουν από την «Ένωση» πως ήταν η μόνη ΠΑΕ που είχε ζητήσει (μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να τελεσιδικήσουν όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις, αλλά τότε είχε λοιδορηθεί από διάφορες πλευρές πως επιχειρεί να… ξεκουράσει τους παίκτες της.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.