Header Ads


Unlabelled «Έκρηξη» Κόλκα για ΠΑΟΚ: «Καμία δίκη όσο θα υπάρχει...»

«Έκρηξη» Κόλκα για ΠΑΟΚ: «Καμία δίκη όσο θα υπάρχει...»


Για ποιο λόγο «τρελάθηκε» ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ; - Δε θα πιστέψετε τι γράφει!


Το πράγμα έχει ξεφύγει στο βωμό των συμφερόντων. Τα ΜΜΕ δεν εξυπηρετούν την ενημέρωση του πολίτη, αλλά την εκδούλευση σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Ακόμη και τα κρατικά. Γράφει ο Στ. Κόλκας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή απολογούμενος για μία εικόνα που σε πραγματικό χρόνο κράτησε δέκα δευτερόλεπτα και ουδείς αντιλήφθηκε. Όμως πάνω στην εικόνα έχεις χτιστεί μία άκρως χυδαία επικοινωνιακή επίθεση στον ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχό του Ιβάν Σαββίδη.

Μία επικοινωνιακή επίθεση που έχει και αθλητική αύρα λόγω των συμφερόντων των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών, αλλά και πολιτική αύρα λόγω των επιχειρηματικών συμφερόντων από τους παραδοσιακούς λομπίστες της χώρας.

Στο κομμάτι το επικοινωνιακό – αθλητικό, είχαμε σήμερα την πιο χυδαία διαρροή στην ιστορία του αθλητισμού και μάλιστα με βάση το κρατικό ραδιόφωνο. Επηρεάστηκαν οι άνθρωποι από το στημένο κλίμα των δελτίων ειδήσεων και είπαν να βάλουν ένα λιθαράκι.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο συνάδελφος κ. Σταραμόπουλος επικαλέστηκε πηγές της ΟΥΕΦΑ λέγοντας πως το γκολ του Βαρέλα είναι οφσάιντ. Αμέσως μετά, κάποια … αντικειμενικά σάιτ, χωρίς να υπολογίζουν βασικές αρχές της λειτουργίας της ομοσπονδίας, αναδημοσίευσαν την σούπερ ασυναρτησία που ειπώθηκε στο κρατικό ραδιόφωνο. Και γράφω χωρίς να υπολογίζουν γιατί απλούστατα άπαντες γνωρίζουμε πως η ΟΥΕΦΑ δεν μπαίνει σε αυτή την διαδικασία. Δεν το έχει κάνει για τις δικές της διοργανώσεις άλλωστε.

Για αρκετή ώρα οι νεοέλληνες σανολάγνοι που πιστεύουν ότι τους πασάρουν αλλά στο facebook βγαίνει όλη η επαναστατική τους υπόσταση, άρχισαν να διαδίδουν την πληροφορία. Εμένα μου την έστειλε φίλος μου Αριανός γράφοντας την ψαχμένη φράση… φαπ – φαπ. (Θα σε φτιάξω εσένα όταν έρθει η ώρα).

Ο ΠΑΟΚ αυτή την φορά δεν κρατήθηκε παρότι δεν θέλει να στοχοποιεί ΜΜΕ και δημοσιογράφους. Επίθεση κατά της ΕΡΑ για στημένες διαρροές, καταγγελία για τη λειτουργία της και μηνύσεις σε αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή τη διαρροή. Και κάπου εδώ κύριε Παπά, καλείσαι να μαζέψεις αυτό το σκορποχώρι που πουλάει εκδούλευση σε επιχειρηματίες ενώ πληρώνεται από τον ελληνικό λαό. Κρίμα για τους πολύ αξιόλογους συναδέλφους που παίρνει η μπάλα μαζί με την πλέμπα.

Λίγη ώρα μετά, η ΟΥΕΦΑ εξέδωσε ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση που διαψεύδει την χυδαία διαρροή της ΕΡΑ και ένα κομμάτι της αλήτικης επικοινωνίας κατά του ΠΑΟΚ έπεσε στον γκρεμό. Όμως τέτοια περιστατικά υπάρχουν δεκάδες.

Την στιγμή που σε αυτή τη χώρα δεν έχεις κανείς την ψυχή – από τους απέναντι – να πει πως το γκολ είναι καθαρό, τα πολιτικά δελτία και οι ενημερωτικές εκπομπές σε ΣΚΑΙ, Άλφα, Αντένα και Σταρ, παίζουν την εικόνα του Ιβάν κατά μέσο όρο 17 με 18 λεπτά τη μέρα.

Παράλληλα, μέσα ιδιοκτησίας κουμπάρων της ΝΔ, επιτίθενται στον Ιβάν αφήνοντας αιχμές πως είναι Δούρειος Ίππος των Ρώσων, παρουσιάζοντας ένα προφίλ του που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Ποντάροντας στην εικόνα. Σε τίποτα άλλο.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια όσον αφορά στα κανάλια, πως ο Ιβάν προσπάθησε να σώσει το Μέγκα και οι παραδοσιακοί λομπίστες μέτοχοί του το πήγαν στην πτώχευση.

Είναι σαφές πως ο Ιβάν τάραξε τα επιχειρηματικά νερά της χώρας και ξενόφερτα αλλά και εγχώρια συμφέροντα τον χτυπάνε αλύπητα. Μια φορά ήρθε ένας άνθρωπος να επενδύσει στη Βόρεια Ελλάδα των ψίχουλων και έπεσαν να τον φάνε. Γιατί τα θέλουν όλα δικά τους.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι χυδαίο και εδώ κολλάει πλέον το ότι υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί να δικαστεί κανένας ΠΑΟΚ. Ο κ. Καποδίστριας που θα δικάσει αύριο, δεν γίνεται να μην έχει επηρεαστεί από αυτή την ξεκάθαρα στημένη προπαγάνδα από κόμματα, επιχειρηματικό κόσμο, ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ και ότι άλλο υπάρχει.

Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ που του έκλεψαν ένα πρωτάθλημα, να μπει σε μία διαδικασία απολογούμενου για κάτι πολύ παραπάνω από την ουσία της υπόθεσης.

Το γεγονός πως ακόμα και στη Βουλή έγινε σήμερα μπάχαλο, είναι η απόδειξη πως το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από τεταμένο. Και επειδή στη ζωή μου δεν γνώρισα δικαστή να μην επηρεάζεται από αυτό, η αυριανή εκδίκαση πρέπει να πάρει αναβολή.
Όσο το στημένο κλίμα αποδεικνύεται αποτελεσματικό, τόσο η χώρα θα είναι δέσμια συμφερόντων.

ΥΓ Είδα μία ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τα δημοσιογραφικά της Τούμπας. Δεν μπορώ να γνωρίζω από που έχει ενημέρωση το συγκεκριμένο όργανο, αλλά και εμείς επαγγελματίες είμαστε και μπορούμε να έχουμε άποψη.

Τα δημοσιογραφικά της Τούμπας ήταν εκκλησία όπως και όλο το γήπεδο. Για το άλλο που αναφέρει η ανακοίνωση για τον Βογιατζάκη και τον Μίχελ, δεν θέλω να αναπτυχθώ γιατί δεν έχω δει τι ακριβώς έγινε.

Αλλά το να βγαίνουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μάλλον εκθέτουν το όργανο και κανέναν άλλο.Ας ρωτηθούν οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ, απ όσο ξέρω ο Κετσετζόγλου ισχυρίστηκε πως δεν αισθάνθηκε ποτέ απειλή, γιατί προφανώς δεν συνέβη το παραμικρό, ενώ ο Γεωργίου που ήταν κοντά μου δεν είπε απολύτως τίποτα. Όσο για αυτούς που πήραν θέση χωρίς να είναι εκεί, απλά ντροπή τους.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.