Header Ads


Unlabelled Για το πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ κόντρα στη Νίμπουρκ

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ κόντρα στη Νίμπουρκ


Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νίμπουρκ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (19:30) για τη φάση των «16» του Basketball Champions League, με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να έχει μοναδικό στόχο τη νίκη.


Στη... μάχη των «16» του Basketball Champions League ετοιμάζεται να ριχτεί η ΑΕΚ. Η Ένωση με... φόρα από την περιπετειώδη πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, υποδέχεται την τσεχική Νίμπουρκ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα προετοίμασε τους παίκτες του τις τελευταίες μέρες με πολύ καλή ψυχολογία, έπειτα και από τις διαδοχικές νίκες και περιμένει ανάλογη εικόνα και στην πρώτη... μάχη με την πρωταθλήτρια Τσεχίας.

Οι Δημήτρης Μωραϊτης και Μιχάλης Καμπερίδης δεν υπολογίζονται από τον έμπειρο προπονητή για την αναμέτρηση με την τσεχική ομάδα, ωστόσο όλα τα... βαριά χαρτιά βρίσκονται στη διάθεση του Σάκοτα για το μεγάλο παιχνίδι. Συν τις άλλοις, η Ένωσης αναμένεται να έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς η προπώληση συνεχίζεται σε πολύ καλά επίπεδα και αναμένεται «θερμή» ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (19:30).

Από την άλλη πλευρά, η Νίμπουρκ ταξίδεψε στην Αθήνα με μια σημαντική απουσία. Κι αυτό γιατί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ορέν Αμιέλ, Ντάρνταν Μπερίσα, που μετρά 14,1 πόντους στη φάση των ομίλων, δεν βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Basketball Champions League:

Νεπτούνας - Στρασμπούρ 19:00
ΑΕΚ - Νίμπουρκ 19:30
Όλντενμπουργκ - Λούντβιγκσμπουργκ 21:00
Μπαϊρόιτ - Μπεσίκτας 21:00
Ναντέρ - Μπάνβιτ 21:30
Μούρθια - Τενερίφη 21:30

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.