Header Ads


Έτσι θα «απαντήσει» η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ - Φοβερή κίνηση, ούτε που θα το περιμένουν στην Τούμπα!

Έτσι θα «απαντήσει» η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ - Φοβερή κίνηση, ούτε που θα το περιμένουν στην Τούμπα!


Τι ετοιμάζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο; 


Η ορθότατη επιλογή της Ένωσης να αφήσει αναπάντητες τις προκλήσεις από μεριάς ΠΑΟΚ, η τεράστια ευκαιρία του ντέρμπι της Τούμπας και η ξεκάθαρη αδυναμία της ομάδας της Θεσσαλονίκης να διαχειριστεί την πραγματικότητα.

Η απόφαση της Δευτέρας όσον αφορά στην ποινή του ΠΑΟΚ δεν εξέπληξε κανέναν. Ούτε καν τον οργανισμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, άσχετα με το πώς επικοινωνήθηκε η απόφαση σε επίπεδο αντίδρασης. Που δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τα δεδομένα του αγώνα που δεν έγινε ποτέ ήταν ξεκάθαρα και το ίδιο ξεκάθαρο ήταν και το σκεπτικό της απόφασης.

Η πίκρα και η απογοήτευση που βγαίνει από μεριάς ΠΑΟΚ είναι λογική. Αυτό που δεν είναι σε καμία περίπτωση λογικό, είναι το να μπαίνει η ΑΕΚ στο «κάδρο» του… πολέμου που δήθεν δέχεται ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης. Η Ένωση δεν έκανε την παραμικρή τοποθέτηση σε επίσημο επίπεδο για τις εξελίξεις και βρέθηκε… κατηγορούμενη για το ότι εισέπραξε με χαρά (όχι σε επίσημο επίπεδο φυσικά) το γεγονός πως πλέον βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο!

Δεν θα μπω στη διαδικασία περαιτέρω ανάλυσης των παραπάνω γεγονότων γιατί δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Άλλωστε, επαναλαμβάνω πως η εμπλοκή της ΑΕΚ στην όλη ιστορία δεν προκύπτει από πουθενά! Γι’ αυτό και πολύ καλά έκανε και δεν απάντησε στις επικοινωνιακές προκλήσεις που ξεκίνησαν από τα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του ΠΑΟΚ και συνεχίστηκαν ακόμα και σήμερα από το γραφείο Τύπου της ομάδας. Με ισχυρισμούς χωρίς καμία βάση που είχαν ως μοναδικό στόχο τον αποπροσανατολισμό. Φανερώνοντας παράλληλα και μια τεράστια αδυναμία διαχείρισης της… πραγματικότητας.

Η ΑΕΚ πολύ καλά έκανε και κράτησε αποστάσεις. Αποφεύγοντας να μπει σε ένα «παιχνίδι» που δεν ξεκίνησε η ίδια και που στην τελική δεν την αφορά. Όλοι εντός Ένωσης, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέχρι τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές, έχουν μπει ήδη από το βράδυ της Κυριακής σε διαδικασία Τούμπας. Με το μυαλό μονάχα στο αγωνιστικό κομμάτι. Στοχεύοντας στο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για έναν «τελικό», πριν καν γίνει γνωστή η απόφαση για την ποινή του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή η ΑΕΚ δεν πηγαίνει στην Τούμπα με τον «αέρα» που της δίνει το βαθμολογικό προβάδισμα. Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Τελειώνοντας μια και καλή την υπόθεση τίτλος και κόβοντας εντελώς τις έτσι κι αλλιώς αστείες κουβέντες περί πρωταθλήματος που κρίνεται εκτός αγωνιστικών χώρων. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για μια ομάδα που αυτό, το ένιωσε στο πετσί της το 2008. Ουσιαστικά και όχι επικοινωνιακά. Με την οποιαδήποτε σύγκριση με τα τωρινά γεγονότα να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Σίγουρα το όλο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί ελλοχεύει κινδύνους για την Ένωση. Αφού δεν είναι δύσκολο να χαθεί η συγκέντρωση από το ζητούμενο και τον στόχο και όλη αυτή η κατάσταση να γυρίσει μπούμερανγκ. Η ΑΕΚ όμως έχει δείξει πως έχει τους τρόπους να διαχειριστεί τέτοιες συνθήκες και μάλιστα ιδανικά. Δείχνοντας ακόμα πιο αποφασισμένη, για να φτάσει εκεί που αξίζει και στηριζόμενη μονάχα στις αγωνιστικές της δυνατότητες.

Το ματς της Κυριακής είναι ευκαιρία για την Ένωση. Που δεν γίνεται και δεν πρέπει να χαθεί. Όχι γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα συντελεστεί καμιά κοσμοϊστορική ανατροπή όσον αφορά στα δεδομένα του πρωταθλήματος, αλλά γιατί η «απάντηση» της ΑΕΚ που επιζητείται με προκλητικό μάλιστα τρόπο από τον ΠΑΟΚ εδώ και μέρες, θα δοθεί με τον κατάλληλο τρόπο. Με τον μοναδικό τρόπο που ξέρει η ΑΕΚ. Μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.