Header Ads


Τρέλα ΑΕΚτσήδων: Ταξίδεψαν αξημέρωτα Θεσσαλονίκη για να δώσουν ένα μήνυμα σε παίκτες και προπονητές

Τρέλα ΑΕΚτσήδων: Ταξίδεψαν αξημέρωτα Θεσσαλονίκη για να δώσουν ένα μήνυμα σε παίκτες και προπονητές


Σήμερα (11/3) ξημερώματα ταξίδεψαν πέντε ενωσίτες από την «κιτρινόμαυρη» Αλεξανδρούπολη με στόχο να φτάσουν στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ και να της παραδώσουν ένα…μήνυμα.


Συγκεκριμένα, μετά το ξενύχτι των υπεύθυνων και την απόφαση-ντροπή των δικαστικών αρχών να επιστρέψουν τους 3 βαθμούς πίσω στον ΠΑΟΚ και να διεξαχθεί το ντέρμπι με κόσμο, άνθρωποι του club από την Αλεξανδρούπολη θέλησαν να στείλουν το δικό του μήνυμα στην αποστολή της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, συνέταξαν μήνυμα-«ντόπα» για τους «κιτρινόμαυρους», ταξίδεψαν στις 5.00 το πρωί προς Θεσ/νίκη και παρέδωσαν οι ίδιοι το μήνυμα στον Βασίλη Δημητριάδη για να το διαβάσει στους παίκτες.

Μία κίνηση που δείχνει πως παρά την, ακόμα μία φορά, κατάφωρη αδικία που δέχεται η ΑΕΚ, η πίστη και το πάθος για νίκη μεγαλώνει και μπορεί να νικήσει κάθε απόφαση και αντίπαλο.

Άλλωστε δεν είναι η μοναδική σήμερα κίνηση-στήριξης, καθώς όπως αναφέρουν πηγές από την ΠΑΕ, δεκάδες είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν από την στιγμή που βγήκε η πολυσυζητημένη απόφαση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.