Header Ads


Unlabelled Παίρνει έκτακτα μέτρα η ΑΕΚ - Τι φοβάται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Παίρνει έκτακτα μέτρα η ΑΕΚ - Τι φοβάται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!


Πυρετώδεις προετοιμασίες από τους ανθρώπους της Ένωσης!


H AEK ετοιμάζεται για το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν, αφού με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, θα βρεθεί… αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πάντως, μετά τα πρόσφατα «παρατράγουδα» στα τελευταία ντέρμπι, που επέφεραν βαριές τιμωρίες σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να πάρουν τα μέτρα τους, αφού γνωρίζουν ότι το επερχόμενο ντέρμπι εγκυμονεί κινδύνους για την ομάδα.

Οι διοικούντες της Ένωσης έχουν επισημάνει στους φιλάθλους τους τον κίνδυνο προβοκάτσιας με ανακοινώσεις, ωστόσο δεν θα αρκεστούν σε αυτές, όπως άλλωστε σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ νωρίτερα.

Γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε επαφές με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα περάσουν στις κερκίδες τα πιστόλια που εκτοξεύουν φωτοβολίδες ευθείας βολής. Παράλληλα, σκοπεύουν να αυξήσουν τον αριθμό των security στο γήπεδο και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

«Σύμμαχοι» στην προσπάθεια της διοίκησης της ΑΕΚ στέκονται οι οργανωμένοι οπαδοί των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι «όποιος επιχειρήσει να κάνει ζημιά στην ομάδα την Κυριακή θα έχει να κάνει μαζί μας», κάτι το οποίο αναμένεται να εκφράσουν και μέσω των social media μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.