Header Ads


Unlabelled Σενάριο-εφιάλτης που «γονατίζει» τον ΠΑΟΚ - Τι θα κάνει ο Τσίπρας - Στα κάγκελα ο Γιώργος Σαββίδης

Σενάριο-εφιάλτης που «γονατίζει» τον ΠΑΟΚ - Τι θα κάνει ο Τσίπρας - Στα κάγκελα ο Γιώργος Σαββίδης


Έχουν ανάψει φωτιές στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να τη γλιτώσουν;


Σε αναμμένα κάρβουνα είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη. Πλέον, στην Τούμπα γνωρίζουν καλά πως η ομάδα πολύ δύσκολα θα αποφύγει τη βαριά «καμπάνα», κάτι που διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, τόσο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι άνθρωποι της FIFA (που ζήτησαν τιμωρίες αλλιώς απείλησαν με Grexit), όσο και με τη δημοσιοποίηση του κατηγορητηρίου που «καίει» τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν ότι δύσκολα αυτή τη φορά θα αποφευχθεί η τιμωρία και πολύ περισσότερο θα ανατραπεί, όπως έγινε με την έφεση που κατέθεσαν για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα το βασικό ζητούμενο αυτή τη στιγμή να είναι πώς θα καταφέρουν να περιορίσουν τη... ζημιά.

Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ αναφέρει ότι η ποινή πρέπει να αφορά τον μεγαλομέτοχο και όχι την ομάδα, κάτι που βεβαίως δεν προβλέπεται με βάση τα όσα έχουν καταγραφεί ως «παραπτώματα» στο παιχνίδι με την Ένωση.

Το βασικό ζητούμενο επομένως για τους «ασπρόμαυρους» είναι πώς η ποινή θα περιοριστεί για τη φετινή σεζόν και να μην υπάρξουν κυρώσεις που θα επηρεάσουν και την επόμενη χρονιά. Αν, δηλαδή, υπάρξει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών, αυτή να αφορά μόνο τη φετινή σεζόν και όχι την επόμενη, κάτι που θα ήταν εφιαλτικό για τον ΠΑΟΚ, να «χάσει», δηλαδή, από τώρα και τη νέα χρονιά.

Σε αυτή την προσπάθεια που θα γίνει, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει απομείνει, πλέον, «μόνος» του, από την άποψη ότι τα δικαστικά όργανα αυτή τη φορά πολύ δύσκολα θα φανούν... διαλλακτικά, ενώ και η κυβέρνηση, όπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή, έχει «απαρνηθεί» τις σχέσεις της με τον Ιβάν Σαββίδη και ζητάει, μέσω του ίδιου του πρωθυπουργού, παραδειγματικές τιμωρίες. Αν και αξίζει να σημειωθεί πως μια καταδικαστική τιμωρία σε βάρος του ΠΑΟΚ μπορεί προκαλέσει νέα μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο του Δικεφάλου και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα, κάτι που, φυσικά, δε θα ήθελαν στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την άλλη μην ξεχνάμε την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε την πάταξη των φαινομένων βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αντιμετώπιση της όλης κατάστασης με κάθε κόστος, ακόμα και πολιτικό.

Όπως και να έχει, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία διάθεση να τα παρατήσουν και σαφώς θα κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ενώ από την πρώτη στιγμή επικοινωνιακά ο σύλλογος προσπαθεί να εκφράσει τις θέσεις του και να αντιδράσει σε όλα όσα του καταλογίζονται. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Γιώργος Σαββίδης δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο, μέσω των αναρτήσεών του στα social media, με ενδεικτικότερο παράδειγμα το χθεσινό post του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στην ίδια «γραμμή» έχουν στοιχηθεί και τα Μέσα της Θεσσαλονίκης, με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Metrosport να δείχνει ξεκάθαρα την «πολιτική» που υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.