Header Ads


Το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ντάρβιν Μασίς

Το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ντάρβιν Μασίς


Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάρβιν Μασίς της Γρανάδα έδειξε η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ισπανική ιστοσελίδα λίγες ώρες πριν το ματς των Ανδαλουσιάνων κόντρα στην Ρεάλ Οβιέδο.


Το απόγευμα της Κυριακής (18/3, 19:00) η Ρεάλ Οβιέδο φιλοξενεί στο Νουέβο Κάρλος Ταρτιέρε την Γρανάδα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου. Εν όψει της αναμέτρησης στις Αστούριες, ο προπονητής της πρώτης, Χουάν Αντόνιο Ανκέλα, μίλησε για τον Ντάρβιν Μασίς, με την ιστοσελίδα που φιλοξένησε τις δηλώσεις του 60χρονου προπονητή να αποκαλύπτει πως τον Βενεζουελάνο εξτρέμ εξέτασε το περασμένο καλοκαίρι και η ΑΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Ine.es» το περασμένο καλοκαίρι, μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Λεγκανές, ο Ντάρβιν Μασίς περίμενε να μάθει το τι θα γίνει με το (ποδοσφαιρικό) μέλλον του. Ο παίκτης άρεσε (και αρέσει) πολύ στην ΑΕΚ, η οποία έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει, η υπόθεση όμως δεν προχώρησε. Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Οβιέδο (ο Ανκέλα, νυν προπονητής της Οβιέδο, τον είχε στην Ουέσκα το 2015/16, όπου ο Μασίς πραγματοποίησε την μέχρι τότε καλύτερη σεζόν της καριέρας του) επίσης δεν τελεσφόρησε, με τον παίκτη να παραμένει στη ρόστερ της Γρανάδα.

«Τον αγαπώ πολύ, ελπίζω να είναι τυχερός στην καριέρα του και να του πάνε όλα καλά. Είναι από τις αδυναμίες μου», τόνισε ο Ανκέλα, που χαρακτήρισε τον Μασίς τον μεγαλύτερο επιθετικό κίνδυνο της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του.

Γεννημένος στην Τουκουπίτα, πόλη στα άκρα στο δέλτα του Ορινόκου στην Βενεζουέλα, ο βραχύσωμος αριστερός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στην Mineros de Guayana και το 2012 ήρθε στην Ευρώπη, υπογράφοντας με την Γρανάδα. Έκτοτε έχει δοθεί τέσσερις φορές δανεικός (σε Βιτόρια Γκιμαράες, Έρκουλες, Ουέσκα και Λεγκανές), φέτος όμως, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, έκανε θετική εισήγηση για την παραμονή του και ο 25χρονος διεθνής άσος τον δικαίωσε, όντας με 11 γκολ και 5 ασίστ ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας του.

Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στον Τζίνι Πότσο (πρώην ιδιοκτήτης της Γρανάδα), ο οποίος ήδη προετοιμάζει την καλοκαιρινή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη Γουότφορντ, ομάδα της οποίας ηγείται διοικητικά και ο 25χρονος εξτρέμ αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Είτε, λοιπόν, ανέβει στην Primera Division η Γρανάδα είτε όχι, δύσκολα θα κρατήσει στις τάξεις της τον πρώτο της σκόρερ…


to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.