Header Ads


Unlabelled Βουλευτής του Λεβέντη αρνείται τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο»!

Βουλευτής του Λεβέντη αρνείται τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο»!


Η Αστυνομία δεν είδε τίποτα, δεν ξέρω από πού προέρχεται η φωτογραφία, είπε ο Αριστείδης Φωκάς για τα καρέ που δείχνουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο.


«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή». Αυτό δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη.

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του» συνέχισε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

«Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90' μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λέπτα ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα» ανέφερε επίσης ο κ. Φωκάς.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων το διαιτητικό τρίο του αγώνα της Κυριακής ήταν «εντεταλμένοι χειρούργοι». «Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ» πρόσθεσε αποφεύγοντας ωστόσο να κατονομάσει το κατεστημένο παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων...

Κατά την άποψη του Αριστείδη Φωκά «οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

Μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη, ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι «θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει» λέγοντας επίσης ότι «ένας μοναχικός καβαλάρης δεν θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Στην ερώτηση τέλος αν όσα υποστηρίζει αποτελούν απόψεις του κόμματός του ο κ. Φωκάς απάντησε ότι «αυτές οι απόψεις είναι του φιλάθλου που νιώθει την αδικία για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» προσθέτοντας ότι «το 90% των φιλάθλων έχει την ίδια άποψη».


Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.