Header Ads


Unlabelled Τρελές φήμες για σφήνα ΠΑΟΚ σε... κλεισμένο του Ολυμπιακού - «Σφαγή» με ΑΕΚ για Έλληνα;

Τρελές φήμες για σφήνα ΠΑΟΚ σε... κλεισμένο του Ολυμπιακού - «Σφαγή» με ΑΕΚ για Έλληνα;


Οργιάζουν τα σενάρια για... πόλεμο παντού. Τι συμβαίνει; 


Μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκινάει ξανά σήμερα και να απέχουμε αρκετά ακόμα από το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρουν καθημερινά.

Ένα τελευταιό, μάλιστα, αναφέρεται σε πιθανό... πόλεμο που μπορεί να ξεσπάσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για τον Έλληνα άσο που μέχρι πριν λίγο καιρό οι Ερυθρόλευκοι φέρονταν να είχαν κλείσει για το καλοκαίρι, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι είχαν πέσει και υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, πρόσφατα κάποια δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι το deal χάλασε και πως η μετακίνηση του 21χρονου αμυντικού στον Πειραιά είναι στον αέρα.

Προφανώς αυτή η κατάληξη θα μπορούσε να δώσει το δικαιώμα στον ΠΑΟΚ να μπει σφήνα, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα στην Τούμπα μπορεί να ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Κι αυτό γιατί ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ανήκει στον γνωστό ατζέντη Αντώνη Αποστόλοπουλο, με τον οποίο οι Ασπρόμαυροι έχουν... σφαχτεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις (Κλάους, Λημνιός, Κουρμπέλης) και δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θα παλέψουν για τον Καραχάλιο;

Στο μεταξύ, ένα άλλο σενάριο με πρωταγωνιστή ξανά Έλληνα άσο της Super Leaue, προαναγγέλει... πόλεμο του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ζήση Καραχάλιο του Λεβεδειακού, ο οποίος θεωρείται καλό ταλέντο.

Πάντως, δεν είναι πολύ πιθανό ο συγκεκριμένος παίκτης, στα 22 του, με μόλις 5 συμμετοχές φέτος στη Super League, να έχει αναγκάσει τους μεγάλους να... σφάζονται για χάρη του.

Ναι μεν πρόκειται για έναν ικανό ποδοσφαιριστή, που έχει δείξει κάποια πράγματα και με τη φανέλα των Ελπίδων, ωστόσο το πιο πιθανό είναι όσα λέγονται και γράφονται στην παρούσα φάση για το μέλλον του Έλληνα άσου να αφορούν κάποιο επικοινωνιακό μανατζερικό παιχνίδι.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.