Header Ads


Ανακάλυψαν τον σίφουνα της ΑΕΚ - Δηλώσεις για Τούμπα και Καραϊσκάκη

Ανακάλυψαν τον σίφουνα της ΑΕΚ - Δηλώσεις για Τούμπα και Καραϊσκάκη


Βρέθηκαν τα ίχνη του μεγάλου άσου.


Τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν τίποτα για το που είναι και τι κάνει, ο θρυλικός αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, τη δεκαετία του ’50 Χρήστος Άμπος.

Ένας άγνωστος φίλος της ΑΕΚ, αναγνώστης του AEK LIVE, ο Παναγιώτης μας έδωσε μια πληροφορία. Το πιο βασικό… Ότι ο μεγάλος άσος του παρελθόντος βρίσκεται εν ζωή… Ψάξαμε και τον βρήκαμε. Εντοπίσαμε μετά από σκληρό ψάξιμο τους δικούς του ανθρώπους. Μας άνοιξαν την καρδιά τους και το σπίτι τους και χάρηκαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, που θυμόμαστε και αγαπάμε ακόμη τη μεγάλη αυτή μορφή της ΑΕΚ.

Ο ίδιος μας δέχθηκε με ανοικτή αγκαλιά, χαμόγελο και συγκίνηση. Οι στιγμές που ζήσαμε εκεί στη δική του κιτρινόμαυρη γωνιά των αναμνήσεων αποτελεί μια μοναδική ένεση – τονωτική, στην αδιαπραγμάτευτη αγάπη μας για την ΑΕΚ.

Τα άλμπουμ φωτογραφιών και οι ιστορίες που ακούσαμε από τα χείλη του αριστερού εξτρέμ της ΑΕΚ, σαγήνευσαν την ψυχή μας και μπόλιασαν ακόμη περισσότερο το ρομαντικό και ανεξίτηλο – μέσα από το πέρασμα του χρόνου – «μικρόβιο» για την ΑΕΚ.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Άμπο για όσα προσέφερε στην ΑΕΚ, ευχαριστούμε τον ίδιο και την οικογένεια του που μας άνοιξαν με χαρά το σπιτικό τους…

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες στιγμές μας στην ΑΕΚ!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.