Header Ads


Unlabelled Έρχεται αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ λόγω Άδωνι!

Έρχεται αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ λόγω Άδωνι!


Γιατί ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με νέα βαριά καμπάνα. Ποιοι και γιατί ζητούν αφαίρεση βαθμών; Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.


Ένα Σαββατοκύριακο μετά από πολύ καιρό υπολογίζαμε ότι θα είναι ήσυχο και ανέμελο φίλοι μου και ότι θα το περάσουμε όμορφα και δημιουργικά, μετρώντας τα βράδια αντί για προβατάκια, βαθμούς που θέλει ο Ολυμπιακός να αφαιρεθούν από τη μισή Superleague, όμως ούτε και αυτό καταφέραμε. Ένα νέο, ακόμα πιο συνταρακτικό επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των αναβολών και ακυρώσεων σπουδαίων ματς, που το πανελλήνιο περιμένει με κομμένη την ανάσα.

Όλοι οι φίλοι του καλού ποδοσφαίρου, της ισονομίας και της ανάπτυξης μετά τη νέα αναβολή, βγήκαν απ’ τα ρούχα τους. Γιατί αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ, αλλά για ομιλία του πιο λαμπρού μυαλού της ελληνικής βουλής και δεύτερου πιο φωτεινού μυαλού της οικουμένης (μετά τον Στίβεν Χόκινγκ). Του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης ομιλίας του Άδωνι Γεωργιάδη στα Κουφάλια, εξαιτίας της παρουσίας των οπαδών του ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προχώρησε και σε άλλες ακυρώσεις εκδηλώσεων». Αν σας είχε πιάσει ένας έντονος κνησμός και το βράδυ γυρίζατε στο κρεβάτι σαν αρνί στη σούβλα, δεν ήταν επειδή είχατε παραφάει. Ήταν επειδή το πανελλήνιο έχασε την ευκαιρία να λάβει λίγη ακόμα από τη σοφία του αντιπροέδρου και δεν μπορεί πλέον να καλύψει το κενό γνώσης:

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε να δώσει τρεις ομιλίες στην Θεσσαλονίκη, τις οποίες είχε προγραμματίσει το πολιτικό γραφείο του Θ. Καράογλου, μία απόψε το βράδυ στα Κουφάλια, μια αύριο στις 11 το πρωί στο Καβαλάρι και η τρίτη πάλι αύριο στις 7 το απόγευμα στην Επανομή..

Εξαιτίας όμως της σημερινής παρουσίας των οπαδών του Δικεφάλου στα Κουφάλια που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της ομιλίας του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναχώρησε άμεσα με προορισμό την Αθήνα, ακυρώνοντας γενικά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη». Φήμες που δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμα αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος ουδέποτε σκέφτηκε να επικαλεστεί ως αιτία αναβολής της ομιλίας του, το σεσημασμένο ρολό ταμειακής, γιατί βάσει δεδικασμένου θα έπρεπε να ακολουθήσει την αμφιβόλου ποιότητας φαρμακευτική αγωγή του Γκαρσία, που δεν έφερε τη σφραγίδα της Novartis.

Παρόλα αυτά η αναβολή μιας τόσο σημαντικής ομιλίας ενός πεφωτισμένου πολιτικού δεν γινόταν να περάσει έτσι. Ο πολιτικός και αθλητικός κόσμος, έχει ήδη προβεί στις πρώτες ενέργειες για να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Πιο συγκεκριμένα:

* Τις πρώτες πρωινές ώρες εστάλη συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αρετόπουλο (ήταν στο ακροατήριο του Άδωνι). Σε αυτή σημειώνει ότι η ομιλία διεκόπη λόγω τραυματισμού αξιωματούχου (το βιβλίο του Λεωνίδα του Ρόδιου, δέχτηκε βάναυσο χτύπημα σύμφωνα και με τη γνωμάτευση του διακεκριμένου γιατρού απ’ το “Εκμέκ Παγωτό”), ενώ ο αντιπρόεδρος είχε κανονικά δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, καθώς το νανογιλέκο του είχε δηλωθεί εμπρόθεσμα.

* Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητάει την άμεση αφαίρεση 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ (σύνολο -45 μαζί με υπόλοιπα χρωστούμενα), 35 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο ίσο με το κόστος ενός Καρσελά (40 μύριαδανεικός, 75 ελεύθερος) και την άμεση απέλαση του Βιεϊρίνια επειδή δεν αφήνει κενά στο «Τιναφτόρε». 

* Με εντολή Αλαφούζου αναμένεται έκτακτο δελτίο του ΣΚΑΪ (με πλάνα από τον καταστροφικό σεισμό 2,1 Ρίχτερ στα Κουφάλια) που θα ζητάει την άμεση απομάκρυνση των Ρώσων γιατί με τα κεφάλαια τους εμποδίζουν τους Αρχαίους Έλληνες του Άδωνι να φέρουν την ανάπτυξη στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια του δελτίου θα αναγνωστεί από την ποιητική συλλογή του μεγαλομετόχου «Οι φιλίες δεν χαλάνε για μια εγκληματική ρε μ@λ@κ@» το τελευταίο tweet του: «Ύβρις, άτη νέμεσις, τίσις,Ταυλαρίδις».

* Ο όμιλος πρώην αριστερών εκδοτών και πειρατών και ΝΥΝ ασπίδα εγκληματικών οργανώσεων ζητεί την αφαίρεση δεκατριών μονοεδρικών από τον ΠΑΟΚ υπέρ του σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη νέα ριζοσπαστική αριστερά του Κυριάκου Μητσοτάκη (μπροστά στον Άδωνι μέχρι και κομμουνιστή τον λες) και την χρηματοδότηση του νέου cd της Βέρας Λάμπρου (το Σάββατο με τα “Παραπολιτικά”) με τίτλο «Το νινί και το πιστόλι σόκαραν τη χώρα όλη».

* Με συμπληρωματική έκθεσή του ο διαιτητής Κομίνης δεσμεύεται να πάρει θέση επί του θέματος τον Αύγουστο του 2026, που (πρώτα ο Θεός) θα έχει κλείσει το φύλλο αγώνος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

* Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Πολυχρονοπούλου που μιλούσε με την Ξανθοπούλου, που παρατηρούσε τη Γιαδικιάρογλου, το βίντεο της αναβολής της ομιλίας εξετάστηκε από αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ, οι οποίοι είπαν ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν σε θέση οφσάιντ καθώς ο εκτεθειμένος Μαουρίτσιο επηρέαζε και την προγραμματισμένη ομιλία του Άδωνι.

* 5 αποκαλυπτικές φωτογραφίες του ένθετου «Γαύρου» ξεσκεπάζουν την συνωμοσία εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος είχε ζητήσει να προσέλθει στον χώρο της ομιλίας με το σκουτεράκι της Τούμπας (για να το πουλήσει μετά μαζί με 3 βιβλία του Διογένη, του Λαέρτιου) όμως το αίτημα του δεν έγινε δεκτό. Πράγμα που σύμφωνα με τον αδέκαστο Γαβαθιώτη σημαίνει ότι η ομιλία κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του Άδωνι και αφαιρούνται τα διπλώματα μέχρι 250 κυβικά από όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ως εδώ το χαλιφάτο του Βορρά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.