Header Ads


Μόνο τον… φροντιστή του ΠΑΟΚ πρόσεξε στη σύρραξη με τον Αστέρα η Σούπερ Λίγκα!

Μόνο τον… φροντιστή του ΠΑΟΚ πρόσεξε στη σύρραξη με τον Αστέρα η Σούπερ Λίγκα!


Η συμπεριφορά ενός φροντιστή του ΠΑΟΚ ήταν η μόνη μη αρμόζουσα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τις κλήσεις σε απολογία που ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. 


Μονάχα τη συμπεριφορά ενός φροντιστή του ΠΑΟΚ ξεχώρισε ως απρεπή η Σούπερ Λίγκα στα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρόλο που στη σύρραξη ενεπλάκησαν παίκτες και στελέχη και από τις δυο πλευρές (Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδης, Καλτσάς, Μπέρτος), η διοργανώτρια κάλεσε σε απολογία τον «δικέφαλο του Βορρά» για τον τρόπο που ενήργησε ο… φροντιστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 09/03/2018 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.