Header Ads


Καταπονημένη και κουρασμένη ΑΕΚ

Καταπονημένη και κουρασμένη ΑΕΚ


Κακή βραδιά η χθεσινή για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ που αναγκάστηκε να παίξει ξύλο και όχι ποδόσφαιρο στον άθλιο αγωνιστικό χώρο της Λάρισας, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της αλλά και την κούραση της.


Σε ακόμα ένα ματς δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελε η Ένωση, έχοντας η ίδια να αντιμετωπίσει εκτός απ’ το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Λάρισας, έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, αλλά και την προσωπική της κούραση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατέβασε μια ομάδα κατ’ ανάγκη που πιθανότατα, οι συγκεκριμένοι παίκτες να μην παίξουν ποτέ ξανά όλοι μαζί. Η προσωπική κούραση των παικτών, αλλά και οι τραυματισμοί ανάγκασαν να πάει μισή η Ένωση στη Λάρισα και τον Ισπανό τεχνικό να βρει την όσο δυνατόν καλύτερη λύση για την εντεκάδα.

Όμως και η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια, που χειροτέρευε την όλη κατάσταση, με την ΑΕΚ να παλεύει με τους …παλαιστές της Λάρισας, δεχόμενη πολύ ξύλο με την συγκατάθεση του διαιτητή Ζαχαριάδη και σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε περισσότερο στάβλο για …γουρούνια.

Και χθες η Ένωση βρέθηκε στη χειρότερη της βραδιά, με όλα να της πηγαίνουν στραβά και έχοντας την Λάρισα να πηγαίνει εκεί που θέλει το ματς. Στη δύναμη και στο ξύλο, που μόνο εκεί θα μπορούσε να παιχτεί ο αγώνας σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος είχε στόχο τη νίκη στο χθεσινό ματς, αλλά σίγουρα θα έφευγε ικανοποιημένη η ομάδα αν δεν κατάφερνε να νικήσει αλλά τουλάχιστον σκόραρε μέσα στο AEL FC Arena, κάτι που τελικά κατάφερε, κρατώντας την μπάλα της πρόκρισης στα πόδια της, με το εκτός έδρας γκολ.

Σε ένα μήνα που θα είναι ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ, το συγκεκριμένο ματς της ΑΕΚ με την Λάρισα, θα είναι ύψιστης σημασίας και η Ένωση θα το τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες, παίζοντας ποδόσφαιρο σε κανονικό γήπεδο και εκεί δεν θα έχει καμία τύχη η Λάρισα. Ελπίζοντας μόνο σε κάποιο θαύμα παρότι θα έχει το 2-1 του πρώτου ματς, υπέρ της.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.