Header Ads


Δώστε του την μπάλα στην περιοχή

Δώστε του την μπάλα στην περιοχή


Άλλος ένας κιτρινόμαυρος τιμωρός του ΠΑΟΚ παραμένει να βρίσκεται στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και φαίνεται πως διανύει την καλύτερη σαιζόν του με τα χρώματα της ΑΕΚ.


Ο Τάσος Μπακασέτας μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου έγινε βασικός και αναντικατάστατος στην φετινή ΑΕΚ κάτι το οποίο το έχει κερδίσει με την αξία του βάση των ικανοτήτων του αλλά και των εμφανίσεων που έχει κάνει φέτος.

Ο << Μπάκα >> έχει προσφέρει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πιο τρανταχτό παράδειγμα τα ματς με την Δυναμό Κιέβου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός γυρνούσε πίσω, μάρκαρε και πολλές φορές με το πείσμα του έκλεβε και μπάλες στο χώρο του κέντρου. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει πολύ καλό δυνατό αλλά και τεχνικό αριστερό πόδι που είναι κίνδυνος και από φάουλ και από σουτ σε κανονική διάρκεια αγώνα. Έχει στο ρεπερτόριο του και τις κεφαλιές αλλά και τις σέντρες. Όπως επίσης και την δημιουργία φάσεων και συνεργασιών όπως έγινε σε πολλά παιχνίδια φέτος όπως για παράδειγμα με τον Παναιτωλικό με τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει και αυτός πληγώσει τον ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν με ένα σουτ που έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ένα γκολ που μόλις το βλέπεις λες το έβαλε ο Μπακασέτας. Με μία κίνηση στα όρια της περιοχής με απλό γύρισμα του κορμιού του και χωρίς δεύτερη σκέψη σούταρε και σκόραρε.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.