Header Ads


ΑΕΚ… με μάτι που γυαλίζει!

ΑΕΚ… με μάτι που γυαλίζει!


Με το μαχαίρι στα δόντια θα μπει η ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο! Ενισχυμένη με επιστροφές σημαντικών παικτών και αρκετό κόσμο δίπλα της, θα ψάξει τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να την φέρει πρώτη


Υποψιασμένη και προετοιμασμένη για έναν πραγματικό «τελικό» κατεβαίνει η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17:15, NovaSports 1). 

Έχοντας ταρακουνηθεί από την ισοπαλία στο Περιστέρι και την ήττα στη Λάρισα (αλλά γνωρίζοντας ότι τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος περνούν από τα δικά της χέρια) η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν διανοείται τίποτα λιγότερο από την επιστροφή στις νίκες. 

Με το πρόγραμμα πλέον να αποφορτίζεται και αρκετούς από τους σημαντικούς απόντες των προηγούμενων αγώνων να τίθενται στη διάθεση του Ανδαλουσιανού, η «Ένωση» θα μπει φτιαγμένη στην τελευταία ευθεία της μάχης του τίτλου.

Μπορεί λοιπόν τα προβλήματα να μην της λείπουν ούτε σήμερα, μιας και δεν υπολογίζονται οι Σιμόες, Χουλτ και Τσιγκρίνσκι (οι οποίοι πάντως θα είναι κανονικά διαθέσιμοι για την Τούμπα) ωστόσο είναι ξανά μάχιμοι οι Λιβάγια, Αραούχο, Κονέ, Λόπες και Γιακουμάκης. 

Παρουσία λοιπόν και αισθητά περισσότερου κόσμου που αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να καθαρίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τη νίκη που υπό προϋποθέσεις (είτε γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, είτε αφαίρεση βαθμών τη Δευτέρα, είτε και τα δυο μαζί) μπορεί να τη στείλει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Σε αυτή την προσπάθεια, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν κάτω από τα δοκάρια τον Τσιντώτα και στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- τους Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλο και Μπακάκη. Στα χαφ θα είναι πιθανότατα οι Γαλανόπουλος-Μοράν, στην τριάδα μπροστά τους οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Λιβάγια και προωθημένος θα ξεκινήσει ο Αραούχο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.