Header Ads


Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος - Φέρνει κι άλλον παικταρά για τον τίτλο!

Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος - Φέρνει κι άλλον παικταρά για τον τίτλο!


Βαθιά το χέρι στην τσέπη για γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά.


Η ΑΕΚ κατάφερε αυτό που πριν το ματς με τη Νίμπουρκ πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο. Ανέτρεψε την διαφορά των 10 πόντων, με την οποία είχε χάσει στο ΟΑΚΑ και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, όπου θα βρει απέναντί της τη Στρασμπούρ, από την οποία είχε χάσει δύο φορές στη ρέγκιουλαρ σίζον της διοργάνωσης. 

Εδώ που έχει φθάσει φέτος η ΑΕΚ, βασικά το χρωστάει σε δύο ανθρώπους: στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο πρώτος έβαλε ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, παίρνοντας μεσούσης της σεζόν και Καββαδά και Βασιλόπουλο και Πάντερ και Χάντερ. Ετσι, η ομάδα του έγινε πιο δυνατή, μπόρεσε και πήρε το Κύπελλο, ενώ χθες εξασφάλισε τη πρόκριση για την οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Εχει βάλει, όμως, το χεράκι του και ο Ντράγκαν Σάκοτα. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά η δουλειά δεν ξεχνιέται. Και ο έμπειρος προπονητής οδήγησε την ΑΕΚ στο Κύπελλο, στο πρώτο της τρόπαιο, μετά το 2002, όταν και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ενα πρωτάθλημα, που είχε και πάλι τότε τη σφραγίδα του Σάκοτα. Αν ο Σερβοέλληνας τεχνικός πάρει και το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα έχει γράψει μοναδική ιστορία, τόσο στην «Ενωση», όσο και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. 

Η ΑΕΚ θέλει να φτάσει πολύ ψηλά και στο πρωτάθλημα και στο πλαίσιο αυτό θα πάρει έναν ακόμη σπουδαίο παίκτη, πριν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ. Θα βάλει στην άκρη τον Εντιν Ατιτς, που ούτως ή άλλως δεν παίζει, και θα πάρει έναν γκαρντ με ευρωπαϊκή εμπειρία, που να κάνει τη διαφορά. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αρχίσει να βάζει ήδη το χέρι του στην τσέπη, περιμένοντας την εισήγηση του Σάκοτα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.