Header Ads


«Σφαλιάρα» για την ΑΕΚ, «ανέστησε» τους απίθανους!

«Σφαλιάρα» για την ΑΕΚ, «ανέστησε» τους απίθανους!


Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 71-69 απ’ τον Πανιώνιο, έχοντας μια ανώμαλη προσγείωση στη Νέα Σμύρνη, απ’ τον παλιό της γνώριμο Βαγγέλη Ζιάγκο που είχε διαβάσει πολύ καλά στην άμυνα την ομάδα του. Κακό δεύτερο δεκάλεπτο της ΑΕΚ, βελτιώθηκε στη τελευταία περίοδο αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον «ζεστό» Μπράζελτον που σούταρε απ’ όπου ήθελε.


Στην αρχή της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν άστοχες στα πρώτα σουτ αλλά στη συνέχεια η ΑΕΚ «βρήκε» καλάθια και πήρε ένα προβάδισμα μέχρι και 9 πόντων διαφορά, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 15-17.

Στην έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου η ΑΕΚ παρουσίασε το χειρότερο πρόσωπο (ίσως) όλης της χρονιάς. Άφησε τον Πανιώνιο να «κάνει» παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα άστοχα σουτ οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 13-0 σε πόντους. Το σκορ στη λήξη του ημιχρόνου ήταν 30-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βασίλισσα δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο ματς, ο Πανιώνιος ήταν αξιόπιστος επιθετικά κάτι που δεν ήταν η ΑΕΚ αμυντικά και επιθετικά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται 1:50 λεπτό πριν απ’ το τέλος της τρίτης περιόδου, να χάνει 53-39. Η διαφορά μέχρι το τέλος της περιόδου δεν άλλαξε ριζικά με την ΑΕΚ απλά να μειώνει στο -10 με σκορ 53-43, με δυο συνεχόμενα ωραία καλάθια του Μάνι Χάρις.

Στη τέταρτη περίοδο η Ένωση μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να μειώσει την διαφορά των 10 πόντων και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του ματς, φτάνοντας το σκορ στο 56-53. Εκεί όμως ο Ντράγκαν Σάκοτα τιμωρήθηκε με «αχρείαστη» τεχνική ποινή, με τον Σάκοτα να ισχυρίζεται ότι δεν μίλησε στους διαιτητές αλλά στους παίκτες του. Η ΑΕΚ δεν το πλήρωσε ιδιαίτερα και συνέχισε να καραδοκεί επί του Πανιώνιου, έχοντας μια διαφορά δυο πόντων.

Στη συνέχεια όμως η υπόθεση έγινε προσωπική με τον Μπράζελτον να παίρνει το όπλο του και να ευστοχεί σε δυο συνεχόμενα τρίποντα φτάνοντας την διαφορά στο +6 απ’ την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα και με τον χρόνο να μην είναι υπέρ της, να γνωρίζει στο τέλος την ήττα απ’ τον πολύ καλά διαβασμένο Πανιώνιο του Βαγγέλη Ζιάγκου, ειδικότερα στην άμυνα, με 71-69.

Ένας Πάντερ, ένας Τζέιμς και ένας Χάρις δεν ήταν αρκετοί για την Βασίλισσα, που προσγειώθηκε ανώμαλα στη Πλατεία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπράζελτον 24 (5/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/9 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 6 λάθη), Σακελλαρίου 7 (2/7 σουτ), Νταλό 5 (2/7 σουτ, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τσούπκοβιτς 7, Σαρικόπουλος 2, Δίπλαρος, Κράβιτς 10 (5 ριμπάουντ), Κουακομένσα 2 (5 ριμπάουντ), Ραλλάτος, Κάμινγκς 14 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ).

ΑΕΚ: Τζέιμς 17 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ), Γκριν 5 (2/7 σουτ), Χάρις 12 (5/9 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 3 (1/7 σουτ), Χάντερ 9, Ξανθόπουλος, Βασιλόπουλος, Μαυροειδής 3 (4 ριμπάουντ), Καββαδάς 1, Πάντερ 19 (4/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 2/2 βολές).

aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.