Header Ads


Unlabelled Μαουρίσιο: «Με έντεκα εναντίον έντεκα και στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής»

Μαουρίσιο: «Με έντεκα εναντίον έντεκα και στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής»


Για πρωτόγνωρες καταστάσεις έκανε λόγο ο Ζοσέ Μαουρίσιο, μιλώντας στη Ρωσία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας παράλληλα πως μέσα στο γήπεδο και με κανονικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής.


Μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικεφάλου, ωστόσο, ο Μαουρίσιο... απορεί με τα όσα συμβαίνουν και στέκεται στα γεγονότα του ντέρμπι με την ΑΕΚ και στο πως η απόφαση του διαιτητή και του επόπτη άλλαξε μέσα σε λίγα λεπτά, όπως ο ίδιος σημείωσε:

"Η μοίρα του πρωταθλήματος θα αποφασιζόταν την Κυριακή. Αν κερδίζαμε, θα καταλαμβάναμε την πρώτη θέση, λίγους γύρους πριν το τέλος της σεζόν. Το γκολ που σκοράραμε ήταν κανονικό και ο διαιτητής το μέτρησε, αλλά λίγα λεπτά μετά το ακύρωσε. 

Στην αρχή και ο διαιτητής και ο επόπτης έτρεξαν στην σέντρα. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι που σκοράραμε. Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ έπεσαν στον διαιτητή. Δεν ξέρω τι του είπαν, αλλά αυτός αμέσως άλλαξε την απόφαση του. Δεν καταλάβαμε γιατί πήρε αυτή την απόφαση".

Για το αν υπήρξε απειλή στον Κομίνη: "Δεν είδα κάτι τέτοιο. Ας δούμε τι θα πει στο δικαστήριο, ίσως η κατάθεσή του να αλλάξει, όπως η απόφασή του στο ματς...". 

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Στην Ελλάδα είμαι έξι μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχω δει πολλά πράγματα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Είναι παράξενο όταν μια ομάδα δεν θέλει να τελειώσει το ματς. Εμείς έχουμε αποδείξει στην Ελλάδα, ότι αν παίζουμε στο γήπεδο έντεκα εναντίον έντεκα, ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής. Μετά από τόσα χρόνια που είναι ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος εμπνέει σεβασμό. Οι άλλοι, ειδικά αυτοί από την Αθήνα, δεν θέλουν έναν ισχυρό αντίπαλο από τον Βορρά". 

Για τα όσα έχει ζήσει στην Ελλάδα: "Πραγματικά έχω δει τόσα πολλά στην Ελλάδα. Το ότι ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του μετά τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ, είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Είναι τόσο λάθος, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αυτό. Μετά από αυτό καταλάβαμε ότι έχει να κάνει με κάποια πολιτική... συνωμοσία, ενάντια στους οπαδούς και τις ομάδες που θέλουν να δουν και να παίξουν ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει αλλιώς θα πεθάνει".

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.