Header Ads


Unlabelled «Είμαστε όλοι αντίθετοι με την διακοπή του πρωταθλήματος»

«Είμαστε όλοι αντίθετοι με την διακοπή του πρωταθλήματος»


Ο πρόεδρος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ Γιώργος Στράτος εξέφρασε την αντίθεση της Λίγκας στην απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα μετά την συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη.


Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας.

Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο για την ενίσχυση στο θεσμικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς θα είμαστε αρωγοί. Έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα τις επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής και την ταχύτερη επανέναρξη των πρωταθλημάτων, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».

*σδ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.