Header Ads


Τελειωμένη η απόκτηση του Λιβάγια από την ΑΕΚ

Τελειωμένη η απόκτηση του Λιβάγια από την ΑΕΚ


Παρά τα όσα λέγονται από την Ισπανία, ο Κροάτης θα φορά τα «κιτρινόμαυρα» για τρία ακόμα χρόνια!


Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ο προπονητής να μην έχει γνώση των μεταγραφικών συμφωνιών, ειδικά από τη στιγμή που «πνίγεται» και από το άγχος της παραμονής. Μόνο έτσι μπορούν να εξηγηθούν οι σημερινές δηλώσεις του Πάκο Χέμεθ, για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια. Διότι είναι ξεκάθαρο και «τελειωμένο», πως ο Κροάτης δεν γυρνά στη Λας Πάλμας, αλλά θα συνεχίσει στην ΑΕΚ για την επόμενη τριετία.

Η συμφωνία που υπογράφηκε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λας Πάλμας το περασμένο καλοκαίρι, περιλάμβανε τον δανεισμό του παίκτη έναντι 200.000 ευρώ, συν τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της μεταγραφής έναντι 1,8 εκατ. ευρώ. Η δυνατότητα της ΑΕΚ να καταβάλει τη ρήτρα είναι ως το τέλος της άνοιξης και η απόφαση για ενεργοποίηση είναι ειλημμένη. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να καταβληθεί ακόμα πιο γρήγορα το ποσό, εάν υπάρξει κάποια έκπτωση από την ισπανική ομάδα.

Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (με εκκίνηση το καλοκαίρι του ’18) με τον Λιβάγια και δεν υπάρχει καν θέμα διαπραγμάτευσης. Αντίθετα, για τον Αραούχο είναι δεδομένο πως θα πρέπει να επιστρέψει, αλλά σε ενδεχόμενο υποβιβασμό της Λας Πάλμας, η ΑΕΚ μπορεί να έχει εκείνη το πάνω χέρι σε προοπτική νέας διαπραγμάτευσης για τον Αργεντινό φορ.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.