Header Ads


«Πολύ όμορφο να είσαι στην κορυφή και να τελειώνει το πρωτάθλημα»

«Πολύ όμορφο να είσαι στην κορυφή και να τελειώνει το πρωτάθλημα»


O ταλαντούχος μέσος της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τονίζοντας πως πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.


Αν η Ένωση είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από καμία ομάδα, άρα ούτε και από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γαλανόπουλου.

Σύμφωνα με τον παίκτη, το Κυριακάτικο ματς (11/3) είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν ελάχιστοι αγώνες για το τέλος του, όμως υπάρχουν ακόμα αγώνες που αν η ΑΕΚ δεν εμφανιστεί συγκεντρωμένη κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού άσου:

Για το πώς περιμένει ο ίδιος ένα τόσο σημαντικό ματς:

«Είναι πολύ όμορφο να βρίσκεσαι σε μία τέτοια κατάσταση και να παραμένεις στην κορυφή ενώ το πρωτάθλημα πηγαίνει προς το τέλος του. Είναι λογικό να υπάρχει άγχος, καθώς ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα έχουν καταφέρει να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα στην καριέρα τους. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται και αυτό πρέπει να κάνουμε ως το τέλος».

Για το ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών:

«Δεν είναι όμορφο να παίζει ένα τέτοιο ματς χωρίς κόσμο καθώς το παιχνίδι χάνει την ομορφιά και την ουσία του. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και θα χάσει και εκείνος κάτι από αυτό. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για το αν το ματς θα μοιάζει με τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς της σεζόν:

«Δεν θα είναι όπως στα εκτός έδρας των ευρωπαϊκών αγώνων. Δεν είχαμε εμπειρία από τέτοια ματς και για αυτό ίσως ήμασταν πιο αμυντικά στημένοι. Το κλειδί θα είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Ακόμα και πίσω στο σκορ να βρεθούμε έχουμε δείξει πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για το ποιο είναι το σημείο κλειδί του παιχνιδιού:

«Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν επιθετικά μπακ και θα δούμε αρκετό παιχνίδι από τα πλάγια. Αν κλειδώσουμε τα άκρα του ΠΑΟΚ δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και νομίζω πως το ματς θα πάει καλά για εμάς».

Για το αν σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ κατακτά επί της ουσίας τον τίτλο:

«Δεν έχει τελειώσει κάτι. Αν πεις κάτι τέτοιο θα είναι σαν να υποτιμάς τις υπόλοιπες ομάδες. Θα έχουμε μεγάλο προβάδισμα σε περίπτωση νίκης, ωστόσο δεν έχει τελειώσει κάτι. Υπάρχουν αρκετά ματς ως το τέλος, υπάρχει και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που παραμένει μία μεγάλη και δύσκολη ομάδα».

Για το αν έκανε καλό ο αποκλεισμός από την Ευρώπη:

«Θα ήταν καλό για εμάς αν υπήρχαν ενδιάμεσα παιχνίδια. Θα μας βοηθούσε και ψυχολογικά. Δεν θα πω ότι μας έκανε καλό ο αποκλεισμός. Θα θέλαμε να έχουμε περάσει και είναι κάτι που έχουμε να το πετύχουμε πολλά χρόνια. Αλλά και σωματικά για ένα ποδοσφαιριστή είναι καλύτερο να έχει ενδιάμεσα ματς».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.