Header Ads


Πολύς κόσμος δίπλα στη Βασίλισσα

Πολύς κόσμος δίπλα στη Βασίλισσα


Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μπαίνουν ξανά στις συνεχόμενες μάχες και θα έχουν τον κόσμο δίπλα τους, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό


Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό και το κενό διάστημα λόγω Εθνικής, η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στα παρκέ και στις μάχες. Έρχονται πολλά και σερί παιχνίδια για τη Βασίλισσα, αρχής γενομένης από το αυριανό (3/3 – 17.00) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ένα ματς που έχει τη σημασία του σε βαθμολογικό επίπεδο, αλλά και αγωνιστικό. Είναι η επιστροφή της ΑΕΚ στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και μια εξαιρετική πρόβα πριν τη μεγάλη πρώτη μάχη κόντρα στη Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (19.30) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα βέβαια θα είναι και η πρώτη συνάντηση του κόσμου της ΑΕΚ με τους Κυπελλούχους παίκτες της Βασίλισσας. Μετά τον θρίαμβο στο Ηράκλειο επί του Ολυμπιακού και την τεράστια χαρά που έδωσαν σε όλους μας, ο Σάκοτα και τα παιδιά του θα συναντηθούν με την Κούπα στα χέρια αύριο μπροστά στον κόσμο τους. Οι πληροφορίες θέλουν τα εισιτήρια να πηγαίνουν καλά και ελπίδα όλων είναι να πάνε ακόμα καλύτερα... Αρκετός κόσμος θα βρεθεί το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό για να αποθεώσει τους παίκτες και να χαρεί το Κύπελλο από κοντά…

Θυμίζουμε τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Κολοσσό και όσα ετοιμάζονται με φόντο το Κύπελλο: 

Η ΑΕΚ Β.C. δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να οργανωθεί το περιβάλλον εκείνο, που αξίζει στους άξιους θριαμβευτές της Κρήτης. Μόνο, που η παρουσία των οπαδών σ’ αυτή τη διαδικασία είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ.


Στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται και το έσχατο βαρύτιμο τρόπαιο. Φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να «απαθανατιστούν» δίπλα στο «Κύπελλο Ελλάδος», στο χώρο υποδοχής της Θύρας VIP. To Kύπελλο θα διατίθεται για το συγκεκριμένο event για σαράντα λεπτά, πριν από την έναρξη του αγώνα, ήτοι από τις 16:00 έως τις 16:40, αλλά και στο ημίχρονο της αναμέτρησης.


Παράλληλα, γίνεται γνωστό, ότι όσοι φίλοι της ΑΕΚ σπεύσουν στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα παραλάβουν δώρο μια συλλεκτική αφίσα από τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία με την επίδειξη του εισιτηρίου θα διανέμεται στις εισόδους κατά την πρόσβασή τους εντός του Κλειστού.


Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν στα social media της ΑΕΚ B.C. κι άλλες δράσεις, που θα αφορούν στην αναμέτρηση με Κολοσσό.


Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.


Τρόποι αγοράς:


- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html


- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00 σήμερα Παρασκευή, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.


- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.


ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.


2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).


3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.