Header Ads


Unlabelled Πότε εκδίδονται οι αποφάσεις για τα ματς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού

Πότε εκδίδονται οι αποφάσεις για τα ματς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού


Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί οι αποφάσεις για όσα έχουν συμβεί στα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.


Αρκετά κρίσιμη θα είναι η εβδομάδα που έρχεται αναφορικά με τις υποθέσεις που εκκρεμούν στα ποδοσφαιρικά δικαστήρια και αφορούν στα τρία ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Και αυτό γιατί στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις για τις τρεις αυτές υποθέσεις που ενδεχομένως θα κρίνουν και το πρωτάθλημα.

Η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.gr έκανε γνωστό σε ποιο σημείο βρίσκεται η κάθε υπόθεση, ποιος δικαστής την έχει αναλάβει και πότε αναμένεται να βγει η απόφαση.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ: Σήμερα διασκέφθηκε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (πρόεδρος Δ. Σκουτέρης, μέλη Κ. Δεμέστιχας, Κ. Γεωργούλια - άπαντες πρωτοδίκες). Η απόφαση θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα. Διακύβευμα: Αν θα διατηρηθεί ή όχι η αφαίρεση 3 βαθμών από τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σήμερα εκδικάστηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (πρόεδρος Χ. Καλαματιανός, μέλη Θ.Τζανάκης, Γ. Δημάκης - αρεοπαγίτες + διαιτητές/δικηγόροι Μ. Τρούλης-προτεινόμενος από τον Ολυμπιακό & Δ.Στάθης - προτεινόμενος από τον ΠΑΟΚ). Η απόφαση θα εκδοθεί την Τετάρτη. Διακύβευμα: Αν διατηρηθεί ή όχι η επιστροφή των 3 βαθμών στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τη Δευτέρα θα εκδοθεί η απόφαση και θα ανακοινωθεί το σκεπτικό από το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League  (Σπ. Καποδίστριας, πρωτοδίκης). Διακύβευμα: Η τύχη του διακοπέντα αγώνα και ενδεχομένως  του τίτλου του πρωταθλητή.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.