Header Ads


Unlabelled Η τετράδα της Εθνικής και η επιθυμία του Τίγρη

Η τετράδα της Εθνικής και η επιθυμία του Τίγρη


Η ΑΕΚ μπορεί να τα πηγαίνει περίφημα σε όλους τους στόχους που έχει θέσει φέτος, να πραγματοποιείται η ανέγερση της «Αγίας Σοφίας» και να ξεχειλίζει από «υγεία» και οικογενειακό κλίμα, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο μυαλό του έχει ένα «κρυφό» όνειρο.


Ο Μπακάκης, ο Μπάρκας, ο Μπακασέτας και ο Λάζαρος είναι οι 4 Κιτρινόμαυροι που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στα δύο επόμενα φιλικά και η αλήθεια είναι πως δεν κλήθηκαν για να…δοκιμαστούν για το αν μπορούν να είναι εκ των βασικών επιλογών.

Επίσης, η απουσία του Πέτρου Μάνταλου, είναι ένα σημαντικό πλήγμα (και) για την Εθνική, που με την επιστροφή του οι παίκτες της ΑΕΚ στην γαλανόλευκη θα είναι 5. Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια στην προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και αναμένεται να συνεχίσει και στις επόμενες διοργανώσεις.

Από κοντά ακολουθεί ο Κώστας Γαλανόπουλος που αναμένεται να «ανέβει» το σκαλί της εθνικής ανδρών. Ο Γιώργος Γιακουμάκης πιθανόν να απασχολήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό σε περίπτωση που πάρει περισσότερα παιχνίδια με την ΑΕΚ και βλέποντας πως δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές Ελλήνων επιθετικών. Τέλος ο Παναγιώτης Κονέ που έχει ξεκινήσει να…θυμίζει τον καλό Κονέ που ήταν σημαντικός για το κέντρο της Ελλάδας, δεν θα αποτελέσει έκπληξη η επάνοδό του στην εθνική.

Τέσσερις σίγουροι, που μπορούν να γίνουν 8, είναι οι παίκτες που η ΑΕΚ «στέλνει» στην Εθνική ομάδα της χώρας μας και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, αλλά και όλους μέσα στην ομάδα.

Μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του Τίγρη, εκτός από το γήπεδο, είναι η Ένωση να γίνει η κύρια αρτηρία που θα τροφοδοτεί με παίκτες την γαλανόλευκη. Όλοι στην ομάδα στοχεύουν στην δημιουργία ενός κορμού-ελληνικού που θα πλαισιωθεί από ξένους παίκτες-υψηλού επιπέδου- για να βάλουν το…κερασάκι στην τούρτα. Εκεί έχουν το βλέμμα τους και οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά, για αυτόν το λόγο θα την απασχολήσουν και αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές στην καλοκαιρινή περίοδο μεταγραφών.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.