Header Ads


Unlabelled Φουντώνουν τα σενάρια για παραίτηση-βόμβα - Η φήμη που άναψε φωτιές και το ντόμινο εξελίξεων

Φουντώνουν τα σενάρια για παραίτηση-βόμβα - Η φήμη που άναψε φωτιές και το ντόμινο εξελίξεων


Τι μπορεί να «κρύβεται» πίσω από μία είδηση που διαψεύστηκε;


Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε από την είδηση ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε οριστική διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προχώρησε σε διάψευση της συγκεκριμένης φημολογίας, παρόλο που δεν είχε πάρει μέχρι στιγμής επίσημα θέση για όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού διέψευσε κατηγορηματικά ότι δέχθηκε αυτή την προτροπή από τον Βαγγέλη Γραμμένο, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας, για να ληφθούν τα μέτρα που θα επιτρέψουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πάντως, για κάποιους η συγκεκριμένη φήμη δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαία, ενώ τη σχετίζουν με το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος παρουσιάζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος με όλα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραίτηση.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχεται αφόρητες πιέσεις από τους πάντες, κάτι που τον κάνει να προετοιμάζει την αποχώρησή του, όταν αποκατασταθεί η τάξη κι αν στο μεταξύ δεν προκύψει κάποια θεαματική ανατροπή.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι παρουσιάζεται να εκφράζει ακραίες θέσεις, ενδεχομένως να έχει σχέση με την πρόθεσή του να φύγει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αν και βεβαίως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος Βασιλειάδης, διέψευσαν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Όπως και να έχει, όμως, είναι αρκετοί αυτοί που προβλέπουν πλέον ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται στα... όριά του και πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο πόστο του. Μένει να δούμε αν όντως θα επιβεβαιωθούν το επόμενο διάστημα, καθώς μία τέτοια απόφαση μπορεί να φέρει ντόμινο σημαντικών εξελίξεων.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Απο ποτε ο Τσηπρας έγινε Τραμπ και διώχνη δικούς του? Tsipras to FIFA " I say promise I drain swamp " FIFA said " You go first & then the Mayor of Philadelphia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.