Header Ads


Η ήττα που ενώνει

Η ήττα που ενώνει


Πολλές φορές πρέπει να θυσιάσεις κάτι για να κερδίσεις κάτι άλλο και η ΑΕΚ χθες (1/3) προτίμησε – αναγκάστηκε να θυσιάσει το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου, για να τα δώσει όλα στον αγώνα του πρωταθλήματος. Και αυτό, ευτυχώς, έγινε κατανοητό από την πλειοψηφία του κόσμου της


Η ΑΕΚ «μάχεται» εναντίον όλων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά παλεύει και με τα προβλήματα και την κούραση της, έτσι ώστε να καταφέρει στο τέλος να είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει.

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση, με την τύχη να μην είναι με το μέρος της (πότε ήταν άλλωστε;), με τον Μανόλο Χιμένεθ να μετρά απουσίες σε κάθε προπόνηση το τελευταίο διάστημα.

Το ματς στη Λάρισα ήταν αναμενόμενο να δυσκολέψει την ομάδα, καθώς με εντεκάδα «ανάγκης» και σε ένα γήπεδο χωράφι, οι Κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να πάρουν το αποτέλεσμα, παλεύοντας και με την κούραση τους.

Φυσικά σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει η ΑΕΚ, ωστόσο στην παρούσα φάση και με τη ρεβάνς να παίζεται σε ένα μήνα, η Ένωση δεν «έχασε». Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο κρίνεται πιο σημαντική, από τη στιγμή που για το Κύπελλο υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα στο ΟΑΚΑ, κάτι που κατανόησε ο περισσότερος κόσμος.

Οι Ενωσίτες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) δημιούργησαν ασπίδα προστασίας στην ομάδα και έδειξαν τη στήριξη τους στην τεράστια προσπάθεια που κάνει το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Αυτή είναι η στιγμή που άπαντες πρέπει να μείνουν ενωμένοι για τη δύσκολη συνέχεια και η έμπρακτη στήριξη, θα φανεί από την αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.