Header Ads


Χιμένεθ στους παίκτες: «Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες!»

Χιμένεθ στους παίκτες: «Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες!»


Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στη σημερινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του, για τις πολλές φάσεις που έχασαν πάλι στο χθεσινό αγώνα τονίζοντας τους, ότι πρέπει να τις τελειώνουν με γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούν.


Στους τελευταίους της αγώνες η ΑΕΚ έχει χάσει πολλές ευκαιρίες στο να σημειώσει κάποιο τέρμα και να κλειδώσει το ματς και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μανόλο Χιμένεθ, αφού το έζησε και στο χθεσινό ματς με την Λάρισα που εν’ τέλει γνώρισε την ήττα η Ένωση.

Γι’ αυτό και στη σημερινή του ομιλία ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να βάλει χέρι στους ποδοσφαιριστές του, αλλά σε ήρεμο ύφος, ξεκαθαρίζοντας τους ότι πρέπει τις όποιες ευκαιρίες δημιουργούν να της κάνουν γκολ και να μην αφήνουν έτσι περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίζει.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλο είπε στους ποδοσφαιριστές του

«Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθεσινό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάμε για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Όμως είδατε τι έγινε πάλι με τις χαμένες ευκαιρίες. Βγήκαμε πάλι μπροστά στο τέρμα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ.

Σας το είχα πει και μετά από τον Ατρόμητο, πως πρέπει να σκοράρουμε όταν έχουμε την ευκαιρία και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια. Και όταν φτάνουμε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πρέπει να τον –εκτελούμε- και να βάζουμε γκολ.

Αλλιώς μπορεί και να το πληρώσουμε. Ξέρω πως παίξατε σ’ ένα γήπεδο που ήταν πολύ κακό και δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Όμως τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να τα πει με κάποιους ποδοσφαιριστές του, ιδιαιτέρως.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.