Header Ads


Unlabelled Αμόκ στον Ολυμπιακό για τιμωρία ΚΑΙ της ΑΕΚ!

Αμόκ στον Ολυμπιακό για τιμωρία ΚΑΙ της ΑΕΚ!


Οργανωμένη εκστρατεία των Μέσων της «Εγκληματικής» προκειμένου να αφαιρεθούν βαθμοί και από την ΑΕΚ (εκτός από τον ΠΑΟΚ) για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.


Πως το λέει ο λαός; Μέσα στην αναμπουμπούλα, ο... λύκος χαίρεται! Η δίωξη σε βάρος του ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και το βαρύ κατηγορητήριο από το αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο που θα εκδικάσει όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, μόνο ικανοποιημένο δεν άφησαν τον... Ολυμπιακό! Κι αυτή γιατί πουθενά δεν εμφανίζεται ως κατηγορούμενη η ΑΕΚ για τη διακοπή του αγώνα.

Από την Τρίτη τα Μέσα που πρόσκεινται ακόμη στην «Εγκληματική Οργάνωση» κάνουν λόγο για σκάνδαλο μεγατόνων και σήμερα επανέρχονται δριμύτερα με πρωτοσέλιδα άρθρα σε περίπτερα και διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι η ΑΕΚ έπρεπε να κληθεί ως κατηγορούμενη για τη μη επιστροφή της στον αγωνιστικό χώρο.  Και δεν στέκονται μόνο εκεί...

Όπως μεταφέρουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, στον Ολυμπιακό θεωρούν πρόκληση ότι η ΑΕΚ δεν κλήθηκε ως υπαίτια για τη διακοπή του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ αν και προκύπτει από το φύλλο αγώνα, αλλά και από το ηχητικό ντοκουμέντο του Βασίλη Δημητριάδη που ακούγεται η άρνηση επιστροφής στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντα με βάση τα ρεπορτάζ των Μέσων, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο στέκονται ιδιαίτερα στην ένσταση του ΠΑΟΚ που ρίχνει ευθύνες στη ΑΕΚ για τη μη συνέχιση του αγώνα, ενώ πιστεύουν ότι είναι πιθανό και το ενδεχόμενο δίωξης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ καθώς θεωρούν πως ο αθλητικός δικαστής της Super League δεν διάβασε σωστά το φύλλο αγώνα.

Τα ρεπορτάζ επικαλούνται το ακόλουθο κείμενο του διαιτητή Κομίνη στο φύλλο αγώνα που γράφει χαρακτηριστικά:

«Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετά την βίαιη είσοδο του κύριου Σαββίδη ο οποίος οπλοφορούσε και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω) εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανωτέρω γεγονότα. Κατόπιν όλων των παραπάνω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι την στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος».

Με βάση όλα τα παραπάνω τα Μέσα της «εγκληματικής οργάνωσης» χαρακτηρίζουν ως σκάνδαλο την μη κλήση της ΑΕΚ σε απολογία ως υπαίτια για την οριστική διακοπή στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Και περιμένουν να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών και οι δύο «Δικέφαλοι», γεγονός που, φυσικά, θα καταστήσει τον... Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.